• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • ароматични растения

Резултати за

Ароматични растения - Внос износ

 1. HUBCYCLE

  Франция

  Verified by europages badge
 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LA FERME SAINT-SYLVAIN, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Билкови чайове, и Билкови чайове. Седалището му е в/ъв Mazerolles, Франция.

 3. SMART CLAUPACK SRL

  Румъния

  Verified by europages badge

  Предприятието SMART CLAUPACK SRL, e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, Пикантни подправки, Подправки, Гайки, Ароматични растения, Хранителни екстракти, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Targoviste, Румъния.

 4. SIPAL

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SIPAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на tarragon, garden sorrel, oregano, balm-mint, mint, sweet marjoram, chives, dill, и rosemary. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

 5. C LIQUIDE FRANCE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието C LIQUIDE FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Седалището му е в/ъв Tilloy Lez Cambrai, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Мароко

  Verified by europages badge

  Предприятието AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, e Разпространител, и работи в сферата на Ароматични растения. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 2. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Обединеното кралство

  Verified by europages badge

  Предприятието GERALD MCDONALD & CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодови сокове. Освен това развива дейност и в сферата на Ароматични растения, Wholesale Juice Concentrate Suppliers, Fruit Concentrate Suppliers, Fruit Concentrates, Juice Manufacturing Companies, Herbs And Spices Supplier, Herbs Supplier, Spices Companies, и Spice Manufactures. Седалището му е в/ъв Basildon, Обединеното кралство.

 3. EARL DE LUZAN

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието EARL DE LUZAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Ароматични растения, Растения и билки, Ароматични растения, и Растения и билки. Седалището му е в/ъв Castéra-Verduzan, Франция.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Турция

  Предприятието ZE IMPORT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Пикантни подправки, Зехтин, plants and flowers from all over the world, aromatic plant seeds, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Nilüfer-Bursa / Turkey, Турция.

 5. PERUVIAN EXPORT

  Перу

  Предприятието PERUVIAN EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на natural foods, packaged corn, banana flour, и food-grade flour. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

 1. AROMATURK

  Турция

  Предприятието AROMATURK, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на lavender, chamomile teas, и aromatic oils. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 2. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Испания

  Предприятието HORTALIZAS JUMARSAN SL, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Пресни зеленчуци, spinach, parsley, и mint. Седалището му е в/ъв El Raal, Испания.

 1. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Нигерия

  Предприятието CAPITANO NIGERIA LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Билкови чайове, dehydrated herbs, hibiscus, Билкови чайове, и dehydrated medical herbs. Седалището му е в/ъв Lagos, Nigeria, Нигерия.

 2. AROMAVE

  Франция

  Предприятието AROMAVE, e Multi-Category, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на fresh parsley, aromatic herbs, coriander, и aromatic and medicinal plants. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

 3. ADOLO

  Гърция

  Предприятието ADOLO, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на thyme. Седалището му е в/ъв Patra, Гърция.

 4. DURVESH INTERNATIONAL

  Пакистан

  Предприятието DURVESH INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

 5. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Италия

  Предприятието BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO, e Разпространител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, chilli pepper, rosemary, и Подправки. Седалището му е в/ъв Favara, Италия.

 6. MORINGA DEL SUR.S.L

  Испания

  Предприятието MORINGA DEL SUR.S.L, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на aromatic plants, и organic agricultural products. Седалището му е в/ъв Churriana, Испания.

 7. LIPPIA ALBA S.L.

  Испания

  Предприятието LIPPIA ALBA S.L., e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на phytosanitary product, made-to-measure lounge furniture, aromatic herbs, и vegetable growing. Седалището му е в/ъв Utrera, Испания.

 8. NATURE'S GOLD

  Гърция

  Предприятието NATURE'S GOLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ароматични растения. Седалището му е в/ъв Heraklion, Гърция.

 1. ROUAGES

  Франция

  Предприятието ROUAGES, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, extractions, plant infusions, Пикантни подправки, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Agen Cedex 9, Франция.

 2. DICTAMNUS OF KNOSSOS

  Гърция

  Предприятието DICTAMNUS OF KNOSSOS, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на aromatic plants, и medicinal plants. Седалището му е в/ъв Iraklion, Гърция.

 3. FLORICOLTURA DOTT DAMONTE

  Италия

  Предприятието FLORICOLTURA DOTT DAMONTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на aromatic and medicinal plants, и hot pink. Седалището му е в/ъв Ceriale, Италия.

 4. FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL

  Белгия

  Предприятието FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Хранителни есенции. Освен това развива дейност и в сферата на Ароматични растения, natural flavours for the food and canning industry, Ароматични растения, и additives for dressed pork products. Седалището му е в/ъв Zulte, Белгия.

 5. MERCURY P&P CO

  България

  Предприятието MERCURY P&P CO, e Производител, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Билкови чайове, Ароматични растения, Хранителни изделия и напитки - съставки, Подправки, Билкови чайове, Ароматични растения, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Подправки. Седалището му е в/ъв Gabrovo, България.

 6. HERBALWORLD

  Египет

  Предприятието HERBALWORLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ароматични растения. Седалището му е в/ъв Elfayoum, Египет.

 7. DISEBAS SAC

  Перу

  Предприятието DISEBAS SAC, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated ingredients, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, dehydrated foodstuffs, и dehydrated products. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

 8. YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER

  Турция

  Предприятието YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на Advice and assistance for new vegetable products. Седалището му е в/ъв Muş, Турция.

 9. SEVOA NATURALS

  България

  Предприятието SEVOA NATURALS, e Производител, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Ароматични растения, Необработени растителни масла, Маслодайни растения, Есктракти за фармацевтични изделия, Ароматични растения, Необработени растителни масла, Маслодайни растения, и Есктракти за фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Stara Zagora, България.

 10. SAFE SPICE A.S.

  Турция

  Предприятието SAFE SPICE A.S., e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Седалището му е в/ъв Gaziemir, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ароматични растения - Внос износ

Брой резултати

127 Фирми