• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изпичане на кафе - техника

Резултати за

Изпичане на кафе - техника - Внос износ

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието R&R ROASTER AND ROASTER, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални грилове, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Изпичане на кафе - инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. ALFRED NOLTE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ALFRED NOLTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air cleaning, axial fans, Drying conveyors, Coffee roasting machines, Chimney fans, Smoke gas fans, Radial fans, Roaster for nuts, и Special fans. Седалището му е в/ъв Reinbek, Германия.

 3. BRASIL MOKA SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието BRASIL MOKA SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Автомати, Автомати за напитки, installation of vending machines, automatic hot drink dispensers, Автомати, automatic dispenser rental, Автомати за напитки, espresso coffee machines, и coffee. Седалището му е в/ъв Villa Di Tirano, Италия.

 4. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Kevelaer Ot Kervenheim, Германия.

 5. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Турция

  Предприятието KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на coffee-roasting, и coffee grinder. Седалището му е в/ъв Yenişehir/ Konak /izmir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EKOROAST KMS

  Турция

  Предприятието EKOROAST KMS, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на roasters for dried fruit, coffee-roasting, и chocolate coated dried fruit. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Reinbek, Германия.

 3. QUARANTA CAFFÈ

  Италия

  Предприятието QUARANTA CAFFÈ, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на italian espresso coffee, wholesale coffee, roasted and refined coffee export, и contract roasting of coffee and related products. Седалището му е в/ъв Brindisi, Италия.

 4. BESCA ROASTERS.

  Турция

  Предприятието BESCA ROASTERS., e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - техника, coffee bean roasters, и Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Италия

  Предприятието CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Coffee capsule machines, Изпичане на кафе - инсталации, Coffee bean mixture, и espresso coffee machines for communities. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

 1. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Турция

  Предприятието SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на roasters for dried fruit, packing machines for packing, plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, и coffee-roasting. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. BAZZARA SRL

  Италия

  Предприятието BAZZARA SRL, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

 1. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Турция

  Предприятието CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Giresun, Турция.

 2. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Турция

  Предприятието ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. ALL4VENDING

  Полша

  Предприятието ALL4VENDING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Radom, Полша.

 4. GARANTI ROASTERS

  Турция

  Предприятието GARANTI ROASTERS, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. MOKAFINA

  Белгия

  Предприятието MOKAFINA, e Разпространител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Ground roasted coffee, roasted coffee beans, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Wijnegem, Белгия.

 6. DONKO'S KOFFIE

  Белгия

  Предприятието DONKO'S KOFFIE, e Multi-Category, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на coffee and tea, coffee, tea, coffee and herbal teas, и coffee machine accessories. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 7. COFFE EXCLUSIVE

  Украйна

  Предприятието COFFE EXCLUSIVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Charkiv, Украйна.

 8. DNZ ROASTING MACHINE

  Турция

  Предприятието DNZ ROASTING MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 1. VALEOROSSI

  Украйна

  Предприятието VALEOROSSI, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на roasting, и food industry. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Франция

  Предприятието EUROFOOD TRADING SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - техника, Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Изпичане на кафе - техника, Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Annecy-Le-Vieux, Франция.

 3. PRIME BRASIL COFFEE

  Италия

  Предприятието PRIME BRASIL COFFEE, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на roasted coffee, Green coffee, и Ground roasted coffee. Седалището му е в/ъв Avezzano, Италия.

 4. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Турция

  Предприятието URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 5. PREDOM SERVICE FHU

  Полша

  Предприятието PREDOM SERVICE FHU, e Multi-Category, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на coffee-makers, accessories and optional features for coffee machines, ground coffee, и raw coffee beans. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 6. KRAFFE ROASTERS

  Турция

  Предприятието KRAFFE ROASTERS, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на coffee bean roasters. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. MACHINE CASTLE

  Турция

  Предприятието MACHINE CASTLE, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на roasters for peanuts, almonds, cocoa, pumpkin seeds, chick-peas and pistachio nuts, coffee roasting equipment, coffee bean roasters, и grinders. Седалището му е в/ъв Machine Castle, Турция.

 8. OZSTARMAKINA

  Турция

  Предприятието OZSTARMAKINA, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на food ingredients for salted meats, и treadmills. Седалището му е в/ъв Dznizli, Турция.

 9. SM COFFEE TRADING

  Белгия

  Предприятието SM COFFEE TRADING, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Професионални кафе-машини, и contract roasting of coffee and related products. Седалището му е в/ъв Dinant, Белгия.

 10. MACCHINE DA CAFFE' FRACINO

  Италия

  Предприятието MACCHINE DA CAFFE' FRACINO, e Разпространител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на doser grinders. Седалището му е в/ъв Lodi, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Изпичане на кафе - техника - Внос износ

Брой резултати

697 Фирми