• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изтегляне на желязна тел

Резултати за

Изтегляне на желязна тел - Внос износ

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HOLDENRIEDER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Bergkirchen/munich, Германия.

 2. RESTRADE AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието RESTRADE AG, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Breitenbach, Швейцария.

 3. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Германия

  Предприятието C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Schwerte, Германия.

 4. UNIVERSAL CENTER LLC

  Украйна

  Предприятието UNIVERSAL CENTER LLC, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

 5. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Германия

  Предприятието SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Dorsten, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Франция

  Предприятието FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на желязна тел, Изтегляне на желязна тел, grilles, и fencing. Седалището му е в/ъв Berthelming, Франция.

 2. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Турция

  Предприятието BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на wire, Galvanized Wire, Low-carbon galvanized steel wire, и hot-dip galvanising treatment. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

 3. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Италия

  Предприятието METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на желязна тел, и Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Ledro, Италия.

 4. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Румъния

  Предприятието INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на galvanized wire. Седалището му е в/ъв Campia Turzii, Румъния.

 5. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Белгия

  Предприятието A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на Машинна жица от черни метали, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Машинна жица от черни метали, и Bright steel. Седалището му е в/ъв Beveren-waas, Белгия.

 1. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Германия

  Предприятието ROTHSTEIN DRAHT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Gummersbach, Германия.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Турция

  Предприятието DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на steel wires, и drawn iron and steel wires. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 1. TRAFILERIE GALLI SRL

  Италия

  Предприятието TRAFILERIE GALLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на shiny chromable wires, и zinc-coated wires. Седалището му е в/ъв Torre De' Picenardi, Италия.

 2. METALURGIA SA

  Полша

  Предприятието METALURGIA SA, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, и bright wire. Седалището му е в/ъв Radomsko, Полша.

 3. ACIA SUD

  Тунис

  Предприятието ACIA SUD, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Изтегляне на стомани и метали, Изтегляне на желязна тел, Жици и кабели от черни метали, Лека метална конструкция, Изтегляне на стомани и метали, Изтегляне на желязна тел, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв SFAX, Тунис.

 4. BROWN EUROPE

  Франция

  Предприятието BROWN EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на drawing, steel wires, drawn wires, и drawing metals. Седалището му е в/ъв Laval-de-cère, Франция.

 5. METIZ PLANT

  Украйна

  Предприятието METIZ PLANT, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Kamenskoe, Украйна.

 6. FRIGERIO & DURONI SNC

  Италия

  Предприятието FRIGERIO & DURONI SNC, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на cold drawn metal wires. Седалището му е в/ъв Meda, Италия.

 7. TAS

  Украйна

  Предприятието TAS, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмоструйна обработка - материали, nails, и Сачмоструйна обработка - материали. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 8. ROIG MAPREM S.L.

  Испания

  Предприятието ROIG MAPREM S.L., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на steel wire for cold pressing. Седалището му е в/ъв Silla-Valencia-España, Испания.

 1. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Франция

  Предприятието CONFLANDEY INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на dyes for dye plates. Седалището му е в/ъв Port Sur Saône, Франция.

 2. SVISHCH V.B.

  Украйна

  Предприятието SVISHCH V.B., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на thermohardening powder paint. Седалището му е в/ъв Uman, Украйна.

 3. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието WEBSTER AND HORSFALL LTD, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на желязна тел, wire, steel wires for springs, wires for springs, и Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 4. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Испания

  Предприятието DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на wire, и iron wire lamination. Седалището му е в/ъв NAVARRETE(LA RIOJA), Испания.

 5. DESIMETAL

  Португалия

  Предприятието DESIMETAL, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на Metal wire objects, и utility and ornamental design. Седалището му е в/ъв Mem Martins, Португалия.

 6. KEN-TRON MFG.

  САЩ

  Предприятието KEN-TRON MFG., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на желязна тел, Изтегляне на желязна тел, и drawn wires. Седалището му е в/ъв Owensboro, САЩ.

 7. FRIENDS INTERNATIONAL

  Бангладеш

  Предприятието FRIENDS INTERNATIONAL, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Изтегляне на желязна тел, Жици и кабели от черни метали, Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Изтегляне на желязна тел, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Chittagong, Бангладеш.

 8. ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY

  Китай

  Предприятието ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на galvanized wire, и Stainless steel. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 9. TRA.ME.T. S.P.A.

  Италия

  Предприятието TRA.ME.T. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на желязна тел, и Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Orbassano, Италия.

 10. TRAFILERIA SACCHI C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието TRAFILERIA SACCHI C. S.A.S., e Подизпълнител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Изтегляне на стомани и метали, Изтегляне на желязна тел, Изтегляне на стомани и метали, и Изтегляне на желязна тел. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Изтегляне на желязна тел - Внос износ

Брой резултати

127 Фирми