• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • инертни материали за сградовото строителство

Резултати за

Инертни материали за сградовото строителство - Внос износ

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието KAYADERELI CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Инертни материали за сградовото строителство, Тръбопроводни линии, Промишлени тръбни системи, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Добавки за цименти и разтвори, Плодове с ядки, fresh fruit, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Alfonsine, Италия.

 3. GRIMBERG GMBH

  Германия

  Предприятието GRIMBERG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Zeven, Германия.

 4. RES FRATELLI SOLDI

  Италия

  Предприятието RES FRATELLI SOLDI, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, bathroom fixtures, wall coverings, Инертни материали за сградовото строителство, и building materials and products. Седалището му е в/ъв San Vincenzo, Италия.

 5. SABBIE SATAF S.R.L.

  Италия

  Предприятието SABBIE SATAF S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на sand, sand, gravel and crushed stone for road paving, gravel, и stone. Седалището му е в/ъв Pavia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Италия

  Предприятието FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Pagani, Италия.

 2. GRUPO OXIREIN

  Испания

  Предприятието GRUPO OXIREIN, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 3. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Германия

  Предприятието SILK PLASTER DEUTSCHLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. HOLZSCHEUNE GMBH

  Германия

  Предприятието HOLZSCHEUNE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Изделия от бетон и строителни брикети, Строителна кинкалерия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Dülmen, Германия.

 5. RBC FRANCE

  Франция

  Предприятието RBC FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Инертни материали за сградовото строителство, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Инертни материали за сградовото строителство, и tightening tools. Седалището му е в/ъв Les Ulis Cedex, Франция.

 1. AVON MATERIAL SUPPLIES

  Обединеното кралство

  Предприятието AVON MATERIAL SUPPLIES, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Wimborne, Обединеното кралство.

 2. SAP CERAMICHE

  Италия

  Предприятието SAP CERAMICHE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic, и thermohydraulics. Седалището му е в/ъв Colleferro, Италия.

 1. ACCESSBAT

  Франция

  Предприятието ACCESSBAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Lifting gear. Седалището му е в/ъв Wasquehal, Франция.

 2. BOURGONDISCH KRUIS

  Белгия

  Предприятието BOURGONDISCH KRUIS, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на interior decoration and furnishings, Interior remodelling, и design studio. Седалището му е в/ъв Bavikhove, Белгия.

 3. SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK

  Германия

  Предприятието SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Топлинна изолация - материали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Leverkusen, Германия.

 4. ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на supplies of aggregates, road haulage of inert substances, white stone, и Roughcast stone. Седалището му е в/ъв Lettomanoppello, Италия.

 5. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Белгия

  Предприятието BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, construction materials, Инертни материали за сградовото строителство, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Lokeren, Белгия.

 6. CLAESSEN PAUL

  Белгия

  Предприятието CLAESSEN PAUL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Инертни материали за сградовото строителство, Строителни обекти - оборудване, Инертни материали за сградовото строителство, individual lodgings, и preparing applications for housing. Седалището му е в/ъв Herentals, Белгия.

 7. BIGMAT LEPOT

  Белгия

  Предприятието BIGMAT LEPOT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, Строителна кинкалерия, insulation, Покривни конструкции - строителни работи, joinery articles, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Bassenge, Белгия.

 8. BIGMAT

  Белгия

  Предприятието BIGMAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плочкови облицовки и настилки - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Складиране - техника и системи, Дървен материал - препарати за обработване, Инертни материали за сградовото строителство, Складиране - техника и системи, natural stone, и Дървен материал - препарати за обработване. Седалището му е в/ъв Marche-En-Famenne, Белгия.

 1. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.E.C. DI SENSINI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на building materials and products, и cement. Седалището му е в/ъв Narni, Италия.

 2. CRUSHING AND SCREENING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CRUSHING AND SCREENING LTD, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на crushing stone, и grading plants for quarry aggregates. Седалището му е в/ъв York, North Yorkshire. Uk, Обединеното кралство.

 3. GRAPHENE UKR

  Украйна

  Предприятието GRAPHENE UKR, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, Активни електронни компоненти, cleaning nano products, и electrical conductors. Седалището му е в/ъв Bucha, Украйна.

 4. SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA.

  Португалия

  Предприятието SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на refractory bricks, и tiles. Седалището му е в/ъв Ponte De Lima, Португалия.

 5. VANDENBROECK

  Белгия

  Предприятието VANDENBROECK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, Изделия от бетон и строителни брикети, Бичен и обработен дървен материал, wholesale of building materials, Материали за покривни конструкции, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Lier, Белгия.

 6. BATIDAL

  Белгия

  Предприятието BATIDAL, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Готов за употреба бетон, Мрамори и естествени камъни, Инертни материали за сградовото строителство, Готов за употреба бетон, tiling, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Battice, Белгия.

 7. VATAN CABLE COMPANY

  Турция

  Предприятието VATAN CABLE COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на harbour survey. Седалището му е в/ъв Corlu / Tekirdag, Турция.

 8. LLC ULTRA-TRADE

  Украйна

  Предприятието LLC ULTRA-TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, ash treatment, cement for building, Цимент и добавки, и Metals. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 9. DENAYER

  Белгия

  Предприятието DENAYER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Топлинна изолация - материали, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Груб строеж, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Halle, Белгия.

 10. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Ирландия

  Предприятието CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Строителство на промишлени сгради, Бизнес разузнаване, Търговски справки, commercial research and information, Строителство на промишлени сгради, и Бизнес разузнаване. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Инертни материали за сградовото строителство - Внос износ

Брой резултати

5184 Фирми