• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИспанияБарселона и КаталонияТърговец на едро
  1. MAJO FOODS

    Испания

    Предприятието MAJO FOODS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic foods, organic coffee, foodstuffs export, и wholesale organic foods. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. COMERCIAL DE LEGUMBRES Y CEREALES S.A. (COLECESA)

    Испания

    Предприятието COMERCIAL DE LEGUMBRES Y CEREALES S.A. (COLECESA), e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Palma De Cervelló, Испания.

  3. FOOD FROM NATURE (FOOD SOURCING SPECIALISTS, S.L.)

    Испания

    Предприятието FOOD FROM NATURE (FOOD SOURCING SPECIALISTS, S.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Биологична - хранa, Хранeнe - внос-износ, ecological food, Биологична - хранa, и cereals for aperitifs, breakfast and snacks. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. DURONUT CONSULTING S.L.U

    Испания

    Предприятието DURONUT CONSULTING S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, import of foodstuffs, trading, Хранeнe - внос-износ, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. ELISTIL TIENDA ONLINE GOURMET DELICATESSEN

    Испания

    Предприятието ELISTIL TIENDA ONLINE GOURMET DELICATESSEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Gourmet gifts for businesses, и gourmet coffee. Седалището му е в/ъв Figueres, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BARIMAR ALIMENT

    Испания

    Предприятието BARIMAR ALIMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. FLOR DEL OLIVAR

    Испания

    Предприятието FLOR DEL OLIVAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. CAMBRILS GOURMET

    Испания

    Предприятието CAMBRILS GOURMET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wine producers, и food and beverage by mail order. Седалището му е в/ъв Cambrils, Испания.

  4. INDUSTRIA MANIFRA S.L.

    Испания

    Предприятието INDUSTRIA MANIFRA S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Растителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, edible oils and fats, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. ARCA ALIMENT SL

    Испания

    Предприятието ARCA ALIMENT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Banyoles, Испания.

  1. VICORQUIMIA SA

    Испания

    Предприятието VICORQUIMIA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Badalona, Испания.

  2. CARACOLES DEL PAIS DISTRIBUCION

    Испания

    Предприятието CARACOLES DEL PAIS DISTRIBUCION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding. Седалището му е в/ъв VILAFRANCA DEL PENEDES, Испания.

  1. ROZINES, S.L.

    Испания

    Предприятието ROZINES, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. DISTRIBUCIONES DELFIN GARCIA S.L.

    Испания

    Предприятието DISTRIBUCIONES DELFIN GARCIA S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mataro, Испания.

  3. HUEVERIAS BONET SA

    Испания

    Предприятието HUEVERIAS BONET SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. MIQUEL ALIMENTACIO GRUP SA

    Испания

    Предприятието MIQUEL ALIMENTACIO GRUP SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilamalla, Испания.

  5. BUNDO MARQUES MANUEL

    Испания

  6. GUIMAS TRADING S.L.

    Испания

  7. OFERTAS INTERNACIONALES DE ALIMENTACION SA

    Испания

  8. MARCO POLO ITALIAN FOODS S.L.

    Испания

  1. ITM IBERICA SA

    Испания

  2. HEADLAND TRADING SL

    Испания

    Предприятието HEADLAND TRADING SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, и dates. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. SAFIC ALCAN ESPANA SA

    Испания

  4. TEXINTER, S.A.

    Испания

  5. ANTONIO RABERT SA

    Испания

  6. DACHS ELECTRONICA SA

    Испания

    Предприятието DACHS ELECTRONICA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilassar De Mar, Испания.

  7. KILOUTLET

    Испания

    Предприятието KILOUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vilanova i La Geltrù, Испания.

  8. GALCAN SL

    Испания

    Предприятието GALCAN SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на газ, и Внос-износ на газ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  9. DISTERRI S.A.

    Испания

    Предприятието DISTERRI S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Garriga, Испания.

  10. DIMODES SA

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно