• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИспанияБарселона и Каталония
  1. BIO PRASAD

    Испания

    Предприятието BIO PRASAD, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, marketing and export, Хранeнe - внос-износ, и organic products. Седалището му е в/ъв Pineda De Mar (barcelona), Испания.

  2. CASA WESTFALIA

    Испания

    Предприятието CASA WESTFALIA, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Деликатеси, Хранeнe - внос-износ, gastronomic product, Деликатеси, Хранeнe - внос-износ, и top of the range produce. Седалището му е в/ъв Vulpellac-Girona, Испания.

  3. ANDREU ALIMENTACIÓ

    Испания

    Предприятието ANDREU ALIMENTACIÓ, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen pizzas, и pizza bases. Седалището му е в/ъв Sant Fruitós De Bages, Испания.

  4. WILDNUTS

    Испания

    Предприятието WILDNUTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. ALCOVEXPORT COMMODITIES S.L.

    Испания

    Предприятието ALCOVEXPORT COMMODITIES S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil, и foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Vallirana, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COMERCIAL DE LEGUMBRES Y CEREALES S.A. (COLECESA)

    Испания

    Предприятието COMERCIAL DE LEGUMBRES Y CEREALES S.A. (COLECESA), e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Palma De Cervelló, Испания.

  2. BROADEN & LINK

    Испания

    Предприятието BROADEN & LINK, e Разпространител, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, export, Хранeнe - внос-износ, и cereals. Седалището му е в/ъв Vilanova I La Geltru, Испания.

  3. MAJO FOODS

    Испания

    Предприятието MAJO FOODS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic foods, organic coffee, foodstuffs export, и wholesale organic foods. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. BR SPANISH GOURMET

    Испания

    Предприятието BR SPANISH GOURMET, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Figueres, Испания.

  5. FOOD FROM NATURE (FOOD SOURCING SPECIALISTS, S.L.)

    Испания

    Предприятието FOOD FROM NATURE (FOOD SOURCING SPECIALISTS, S.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Биологична - хранa, Хранeнe - внос-износ, ecological food, Биологична - хранa, и cereals for aperitifs, breakfast and snacks. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. INDUSTRIAS RALDA S.A

    Испания

    Предприятието INDUSTRIAS RALDA S.A, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на crushed rice, и round grain rice. Седалището му е в/ъв Santa Barbara, Испания.

  2. SPANISHFOOD

    Испания

    Предприятието SPANISHFOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Canet De Mar (barcelona), Испания.

  1. DURONUT CONSULTING S.L.U

    Испания

    Предприятието DURONUT CONSULTING S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, import of foodstuffs, trading, Хранeнe - внос-износ, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. BARIMAR ALIMENT

    Испания

    Предприятието BARIMAR ALIMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. SPANISHFOOD.ME

    Испания

    Предприятието SPANISHFOOD.ME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Canet De Mar, Испания.

  4. FILEG

    Испания

    Предприятието FILEG, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Прясно месо и пресни домашни птици, fresh butchered products, и catering. Седалището му е в/ъв BARCELONA, Испания.

  5. SIEMBRA SANA

    Испания

    Предприятието SIEMBRA SANA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  6. L&P GLOBAL

    Испания

    Предприятието L&P GLOBAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Export of olive oil, Плодове и зеленчуци - внос-износ, wine exporter, и foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Valldoreix, Испания.

  7. CARBON MARABU

    Испания

    Предприятието CARBON MARABU, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на charcoal, и fuelwood and charcoal. Седалището му е в/ъв Torrefarrera, Испания.

  8. PHILIPAS ENTERPRISE

    Испания

    Предприятието PHILIPAS ENTERPRISE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на powdered cocoa, almonds, и coconut oil. Седалището му е в/ъв El Prat De Llobregat-Barcelona, Испания.

  1. ELISTIL TIENDA ONLINE GOURMET DELICATESSEN

    Испания

    Предприятието ELISTIL TIENDA ONLINE GOURMET DELICATESSEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Gourmet gifts for businesses, и gourmet coffee. Седалището му е в/ъв Figueres, Испания.

  2. CRIVEL MODEL SOCIEDAD LIMITADA

    Испания

    Предприятието CRIVEL MODEL SOCIEDAD LIMITADA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oil, frozen butcher meat products, deli meats, и Marketing of frozen seafood. Седалището му е в/ъв Sant Boi De Llobregat, Испания.

  3. BUFET AGUILERA

    Испания

    Предприятието BUFET AGUILERA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на international business lawyers. Седалището му е в/ъв Sant Feliu De Codines ( Barcelona ), Испания.

  4. CIBUS IBERIA

    Испания

    Предприятието CIBUS IBERIA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бира, и Бира. Седалището му е в/ъв Besalu, Испания.

  5. SCA,SERVICIOS COMERCIALES Y AGROALIMENTARIOS SL

    Испания

    Предприятието SCA,SERVICIOS COMERCIALES Y AGROALIMENTARIOS SL, e Производител, и работи в сферата на Свинско - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, dressed pork factory products, beef processing, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  6. MEDITERRANEAN BUSINESS COMPANY

    Испания

    Предприятието MEDITERRANEAN BUSINESS COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance, и import. Седалището му е в/ъв Sabadell, Испания.

  7. CHEEMA 365 S.L.

    Испания

    Предприятието CHEEMA 365 S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sant Just, Испания.

  8. GROUP ALIMENTARE RAPICASES S.L.

    Испания

    Предприятието GROUP ALIMENTARE RAPICASES S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ракии, moisturizers, Ракии, liquors, и beers. Седалището му е в/ъв Sant Carles De La Rapita-Tarragona, Испания.

  9. FLOR DEL OLIVAR

    Испания

    Предприятието FLOR DEL OLIVAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  10. DELYKATT & DELICE

    Испания

    Предприятието DELYKATT & DELICE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cornellá De Llobregat, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

101 Фирми