• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ИспанияВаленсия и областта
  1. AMEFRUITS SL

    Испания

    Предприятието AMEFRUITS SL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Чесън, Цитрусови култури, Чесън, Цитрусови култури, lemons, и garlic bulbs. Седалището му е в/ъв Bigastro-Alicante, Испания.

  2. FRUTIS JOSHUA, S. L.

    Испания

    Предприятието FRUTIS JOSHUA, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cauliflowers. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  3. SYBARIS MARKET SL

    Испания

    Предприятието SYBARIS MARKET SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, garlic, и onions. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V.

    Испания

    Предприятието SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pumpkins, onions, и grapes. Седалището му е в/ъв Beniganim, Испания.

  5. AGROFORTEX CORP.

    Испания

    Предприятието AGROFORTEX CORP., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALBAFRUITS S. COOP. VALENCIANA

    Испания

    Предприятието ALBAFRUITS S. COOP. VALENCIANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export. Седалището му е в/ъв Albatera-Alicante, Испания.

  2. EMILIO ESTEVE S.L.

    Испания

    Предприятието EMILIO ESTEVE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, oranges, tangerines, и Mandarins. Седалището му е в/ъв Xeraco-Valencia, Испания.

  3. GVL INTER TRADE SL

    Испания

    Предприятието GVL INTER TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Granular cocoa, и Cocoa mass. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  4. CINATUR GROUP SL

    Испания

    Предприятието CINATUR GROUP SL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  5. ORANGES ONLINE - NARANJAS QUIQUE

    Испания

    Предприятието ORANGES ONLINE - NARANJAS QUIQUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, oranges, tangerines, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  1. ANTÓN IMPORT EXPORT

    Испания

    Предприятието ANTÓN IMPORT EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, oranges, lemons, и grapefruit. Седалището му е в/ъв Burriana-Castellón, Испания.

  2. LUSIA AGRONATUR CITRUS S.L

    Испания

    Предприятието LUSIA AGRONATUR CITRUS S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на guaranteed quality, и best price. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  1. TRANSCARIB SPAIN

    Испания

    Предприятието TRANSCARIB SPAIN, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Espagne, Испания.

  2. CHOOSEFRESH

    Испания

    Предприятието CHOOSEFRESH, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, citrus treatment, Внос-износ - агенти, fruit distributors, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  3. NORHEIN

    Испания

    Предприятието NORHEIN, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, organic dried fruit, Плодове с ядки, и dehydrated mango. Седалището му е в/ъв Vinaròs, Испания.

  4. LA PERLA VALENCIANA

    Испания

    Предприятието LA PERLA VALENCIANA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  5. AMIFRUIT

    Испания

    Предприятието AMIFRUIT, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на water-melon, melon, cherry tomatoes, и lettuce. Седалището му е в/ъв Picanya-Valencia, Испания.

  6. TOLLUPOL

    Испания

    Предприятието TOLLUPOL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oranges, Mandarins, и tangerines. Седалището му е в/ъв Quartell, Испания.

  7. AGROESTELA NATURA S.L.

    Испания

    Предприятието AGROESTELA NATURA S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Simat De La Valldigna, Испания.

  8. MATIAS COLOM SA

    Испания

    Предприятието MATIAS COLOM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alzira-Valencia, Испания.

  1. ALDUFRUT S.L.

    Испания

    Предприятието ALDUFRUT S.L., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pobla Del Duc (la), Испания.

  2. TANIT MEDITERRANEO 2013 S.L.U.

    Испания

    Предприятието TANIT MEDITERRANEO 2013 S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и Wines - Spain. Седалището му е в/ъв Benicarlo, Испания.

  3. ECONATUR FRUITS S.L

    Испания

    Предприятието ECONATUR FRUITS S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oranges, и tangerines. Седалището му е в/ъв Albalat De La Ribera, Испания.

  4. OPTIMA FOOD

    Испания

    Предприятието OPTIMA FOOD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Чесън, carrots, Чесън, и onions. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  5. JOVIMER S.L.

    Испания

    Предприятието JOVIMER S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Xeresa, Испания.

  6. INTERTURIA FRUIT,S.L.

    Испания

    Предприятието INTERTURIA FRUIT,S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  7. TRUFFALIA GOURMET

    Испания

    Предприятието TRUFFALIA GOURMET, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на black truffles, processed truffles, и truffle growing. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  8. GESFRUSA

    Испания

    Предприятието GESFRUSA, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, wholesale of fruit, citrus trees, и peaches. Седалището му е в/ъв Benigamim-Valencia, Испания.

  9. FRUIT RT

    Испания

    Предприятието FRUIT RT, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, citrus trees, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  10. SAT CAMPAL 439 CV

    Испания

    Предприятието SAT CAMPAL 439 CV, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tangerines, и citrus fruit products. Седалището му е в/ъв Alcalà De Xivert, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно