• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ИспанияВаленсия и областтаТърговец на едро
  1. FRUTIS JOSHUA, S. L.

    Испания

    Предприятието FRUTIS JOSHUA, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cauliflowers. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  2. SYBARIS MARKET SL

    Испания

    Предприятието SYBARIS MARKET SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, garlic, и onions. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  3. AGROFORTEX CORP.

    Испания

    Предприятието AGROFORTEX CORP., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. EMILIO ESTEVE S.L.

    Испания

    Предприятието EMILIO ESTEVE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, oranges, tangerines, и Mandarins. Седалището му е в/ъв Xeraco-Valencia, Испания.

  5. GVL INTER TRADE SL

    Испания

    Предприятието GVL INTER TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Granular cocoa, и Cocoa mass. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA PERLA VALENCIANA

    Испания

    Предприятието LA PERLA VALENCIANA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  2. MATIAS COLOM SA

    Испания

    Предприятието MATIAS COLOM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alzira-Valencia, Испания.

  3. INTERTURIA FRUIT,S.L.

    Испания

    Предприятието INTERTURIA FRUIT,S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. JOVIMER S.L.

    Испания

    Предприятието JOVIMER S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Xeresa, Испания.

  5. FRUIT RT

    Испания

    Предприятието FRUIT RT, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, citrus trees, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  1. GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT

    Испания

    Предприятието GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на table grapes. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  2. EXPORTACION VANESA

    Испания

    Предприятието EXPORTACION VANESA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Piles (Valencia), Испания.

  1. TICEX TRADING

    Испания

    Предприятието TICEX TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на transport of live fish, и transport of food. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  2. BESTFRUVER SL

    Испания

    Предприятието BESTFRUVER SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  3. NARANJASVITAL

    Испания

    Предприятието NARANJASVITAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gandia, Испания.

  4. J BALLESTER E HIJOS SL

    Испания

    Предприятието J BALLESTER E HIJOS SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almazora, Испания.

  5. COOPERATIVA AGRICOLA SANTISIMO CRISTO DE LA PENA SCV

    Испания

    Предприятието COOPERATIVA AGRICOLA SANTISIMO CRISTO DE LA PENA SCV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Guadassuar, Испания.

  6. ACM ASOCIADOS DEL MEDITERRANEO, SL

    Испания

    Предприятието ACM ASOCIADOS DEL MEDITERRANEO, SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bétera - Valencia, Испания.

  7. FRUTAS Y PATATAS DE LEVANTE SL

    Испания

    Предприятието FRUTAS Y PATATAS DE LEVANTE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Picanya, Испания.

  8. PLATANOS COX SL

    Испания

    Предприятието PLATANOS COX SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cox, Испания.

  1. COOPERATIVA DE COSECHEROS DE ALQUERIAS DEL NINO PERDIDO

    Испания

    Предприятието COOPERATIVA DE COSECHEROS DE ALQUERIAS DEL NINO PERDIDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alquerias Del Nino Perdid, Испания.

  2. VICENTE MUNOZ Y CIA SL

    Испания

    Предприятието VICENTE MUNOZ Y CIA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alquerias Del Niño Perdido, Испания.

  3. ALBENFRUIT SL

    Испания

  4. J B J 93 SL

    Испания

  5. COOPERATIVA HORTOFRUTICOLA DE ALZIRA-ALZICOOP COOP V

    Испания

  6. COOPERATIVA FRUTICOLA DE BETXI COOPERATIVA VALENCIANA

    Испания

  7. SOCIEDAD AGRARIA DE TRANSFORMACION NUM 200 SAT

    Испания

  8. HARS & HAGEBAUER SA

    Испания

  9. PICOLITO SL

    Испания

  10. GONZALEZ FRUCHTKONTOR SL

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно