• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Разпространител - Испания

ИспанияРазпространител
  1. FRUTÉATE

    Испания

    Предприятието FRUTÉATE, e Разпространител, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit and vegetable wholesaler, foodstuffs - import/export, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Alcanar, Испания.

  2. SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V.

    Испания

    Предприятието SAT FLORFRUITS Nº 272 C.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pumpkins, onions, и grapes. Седалището му е в/ъв Beniganim, Испания.

  3. TC FRUITS

    Испания

    Предприятието TC FRUITS, e Разпространител, и работи в сферата на Грозде. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barro-Pontevedra, Испания.

  4. GRUPO LARA CASTAÑEDA

    Испания

    Предприятието GRUPO LARA CASTAÑEDA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на green beans, courgettes, eggplant, и gherkins. Седалището му е в/ъв El Ejido-Almería, Испания.

  5. CLAUDIA NATURAL FRUIT S.L.

    Испания

    Предприятието CLAUDIA NATURAL FRUIT S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Calatayud, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CINATUR GROUP SL

    Испания

    Предприятието CINATUR GROUP SL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  2. ANTÓN IMPORT EXPORT

    Испания

    Предприятието ANTÓN IMPORT EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, oranges, lemons, и grapefruit. Седалището му е в/ъв Burriana-Castellón, Испания.

  3. LUSIA AGRONATUR CITRUS S.L

    Испания

    Предприятието LUSIA AGRONATUR CITRUS S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на guaranteed quality, и best price. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. TRANSCARIB SPAIN

    Испания

    Предприятието TRANSCARIB SPAIN, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Espagne, Испания.

  5. GRUPO HORTIBERIA, S.A.

    Испания

    Предприятието GRUPO HORTIBERIA, S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cartagena, Испания.

  1. HORMUCAN SL

    Испания

    Предприятието HORMUCAN SL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dispensers. Седалището му е в/ъв Las Palmas, Испания.

  2. FRUITES GINES GON

    Испания

    Предприятието FRUITES GINES GON, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Móra D'ebre-Tarragona, Испания.

  1. FRUCON S.L.

    Испания

    Предприятието FRUCON S.L., e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Mollerussa, Испания.

  2. HEADLAND TRADING SL

    Испания

    Предприятието HEADLAND TRADING SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, и dates. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. ALENAVI FRUIT S.L

    Испания

    Предприятието ALENAVI FRUIT S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на avocado, exotic fruit, и pineapple. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. TOLLUPOL

    Испания

    Предприятието TOLLUPOL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oranges, Mandarins, и tangerines. Седалището му е в/ъв Quartell, Испания.

  5. FRUITES CABRÉ SA

    Испания

    Предприятието FRUITES CABRÉ SA, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit & vegetables, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Canonja, Испания.

  6. COOPERATIVA CAMPANET MIKEL FAVA FREDA

    Испания

    Предприятието COOPERATIVA CAMPANET MIKEL FAVA FREDA, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Selva, Испания.

  7. COMERCIALIZADORA IRUMER, S.L.

    Испания

    Предприятието COMERCIALIZADORA IRUMER, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  8. FRUIT GLOBAL SERVICE

    Испания

    Предприятието FRUIT GLOBAL SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  1. SOLYNATURE ESPAGNE S.L.

    Испания

    Предприятието SOLYNATURE ESPAGNE S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable products, и fruit distributors. Седалището му е в/ъв Roquetas De Mar, Испания.

  2. GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT

    Испания

    Предприятието GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на table grapes. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  3. MARAFRUITS

    Испания

    Предприятието MARAFRUITS, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ecological food, и organic citrus fruits. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  4. ANJAMAR FRUIT

    Испания

    Предприятието ANJAMAR FRUIT, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

  5. MADREFOCA S.L.

    Испания

    Предприятието MADREFOCA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torrelodones, Испания.

  6. GRUPO ZEUS TRADING SOCIEDAD LIMITADA

    Испания

    Предприятието GRUPO ZEUS TRADING SOCIEDAD LIMITADA, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Caceres, Испания.

  7. SANLUCAR FRUIT SOCIEDAD LIMITADA.

    Испания

    Предприятието SANLUCAR FRUIT SOCIEDAD LIMITADA., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pu¦Ol, Испания.

  8. COHORFRUIT S.L.

    Испания

    Предприятието COHORFRUIT S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gijón, Испания.

  9. INTERFRUITS SC

    Испания

    Предприятието INTERFRUITS SC, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Mojonera, Испания.

  10. ALAMEDA FRESH & FROZEN FRUITS SL

    Испания

    Предприятието ALAMEDA FRESH & FROZEN FRUITS SL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Frozen fruits. Седалището му е в/ъв Sitges, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно