• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Разпространител - Испания

ИспанияРазпространител
  1. MAGUISA

    Испания

    Verified by europages badge

    MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), is based in Guijuelo (Salamanca) and concentrates almost exclusively on industrial-scale processing of Iberian pork. Its mission: to construct an abattoir that also offers a section that cuts and renders fats, with slaughtering and butchering services for the industrial sector, as well as transformation of lard into fats via a rendering process. The company's origins go back to 1982.

  2. CASA WESTFALIA

    Испания

    Предприятието CASA WESTFALIA, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Деликатеси, Хранeнe - внос-износ, gastronomic product, Деликатеси, Хранeнe - внос-износ, и top of the range produce. Седалището му е в/ъв Vulpellac-Girona, Испания.

  3. ORGANIC IMPORT SL

    Испания

    Предприятието ORGANIC IMPORT SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale organic foods, и organic food packaging. Седалището му е в/ъв Santander, Испания.

  4. MARIBA IMPORT EXPORT, S.L.

    Испания

    Предприятието MARIBA IMPORT EXPORT, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mango, avocado, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  5. HISPANIA WORLD FOOD S.L

    Испания

    Предприятието HISPANIA WORLD FOOD S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на alcoholic beverages, и preserved food. Седалището му е в/ъв Fortuna, Murcia, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRUPO VARMA

    Испания

    Предприятието GRUPO VARMA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, food industry, liquors, Вина, и rum. Седалището му е в/ъв Alcobendas-Madrid, Испания.

  2. JELS PRODUCTOS

    Испания

    Предприятието JELS PRODUCTOS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Сушени зеленчуци, Зехтин, rice, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Сушени зеленчуци. Седалището му е в/ъв Torrejon De La Calzada, Испания.

  3. HELIFRUSA

    Испания

    Предприятието HELIFRUSA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, и Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Lorca, Испания.

  4. CANARY ISLAND WORLDWIDE SL

    Испания

    Предприятието CANARY ISLAND WORLDWIDE SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на marketing of wines and musts, и powdered milk. Седалището му е в/ъв Guimar, Испания.

  5. INTEGRAL DE ALIMENTACIÓN EUROPA, S.L.

    Испания

    Предприятието INTEGRAL DE ALIMENTACIÓN EUROPA, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, food industry, food distribution, Търговия в супер- и хипермаркетите, и food industry. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  1. SPANISH GOURMET STORE S.L

    Испания

    Предприятието SPANISH GOURMET STORE S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food / beverages - wholesale and retail, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Villanueva De Gállego, Zaragoza, Испания.

  2. INTERBONED FOODS - BONED INTERNATIONAL

    Испания

    Предприятието INTERBONED FOODS - BONED INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distribution and wholesale trade associations. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  1. DISTRIBUCIONES REAL NÚÑEZ

    Испания

    Предприятието DISTRIBUCIONES REAL NÚÑEZ, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на soda, и logistics. Седалището му е в/ъв Pamplona, Испания.

  2. LA TIENDA ONLINE DE LEÓN

    Испания

    Предприятието LA TIENDA ONLINE DE LEÓN, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв León, Испания.

  3. ACEITES ALBERT S.A.

    Испания

    Предприятието ACEITES ALBERT S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, sunflower oil, extra virgin olive oil, various oils, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  4. OLMO MAZCUÑÁN

    Испания

    Предприятието OLMO MAZCUÑÁN, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villanueva De La Jara ( Cuenca), Испания.

  5. BR SPANISH GOURMET

    Испания

    Предприятието BR SPANISH GOURMET, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Figueres, Испания.

  6. ALONSO HIPERCAS, S.L.

    Испания

    Предприятието ALONSO HIPERCAS, S.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на christmas baskets, и single portions. Седалището му е в/ъв ALCORCON, Испания.

  7. AESEKOL SL

    Испания

    Предприятието AESEKOL SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на preserved foodstuffs, и dispensers. Седалището му е в/ъв La Nucia, Испания.

  8. BROADEN & LINK

    Испания

    Предприятието BROADEN & LINK, e Разпространител, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, export, Хранeнe - внос-износ, и cereals. Седалището му е в/ъв Vilanova I La Geltru, Испания.

  1. DASHANGEL INTERNATIONAL S.L.

    Испания

    Предприятието DASHANGEL INTERNATIONAL S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bilbao, Испания.

  2. SPANISH GOURMET TRADING

    Испания

    Предприятието SPANISH GOURMET TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Деликатеси, Wines - Spain, olive oil, Риба в консерва, и Деликатеси. Седалището му е в/ъв Mairena Del Aljarafe, Испания.

  3. MAXI CASH

    Испания

    Предприятието MAXI CASH, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Massanassa, Испания.

  4. MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A.

    Испания

    Предприятието MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pre-cooked foods, и chicken meat. Седалището му е в/ъв Calahorra, Испания.

  5. IMPORTACIONES CUESTA

    Испания

    Предприятието IMPORTACIONES CUESTA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Móstoles, Испания.

  6. PONYTAIL

    Испания

    Предприятието PONYTAIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, vegetables, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  7. INTERMEAT TRADING, S.L.

    Испания

    Предприятието INTERMEAT TRADING, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  8. COLONO GOURMET

    Испания

    Предприятието COLONO GOURMET, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

  9. BGOURMET COZY TASTE SLU

    Испания

    Предприятието BGOURMET COZY TASTE SLU, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Burlada, Испания.

  10. CARBON MARABU

    Испания

    Предприятието CARBON MARABU, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на charcoal, и fuelwood and charcoal. Седалището му е в/ъв Torrefarrera, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Разпространител - Испания

Брой резултати

118 Фирми