• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИспанияСантиаго де Компостела и Галисия
  1. GALICIAN OCTOPUS

    Испания

    Предприятието GALICIAN OCTOPUS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ready-to-eat squid, pre-cooked foods, и squid. Седалището му е в/ъв Rois, Испания.

  2. MARIBA IMPORT EXPORT, S.L.

    Испания

    Предприятието MARIBA IMPORT EXPORT, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mango, avocado, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  3. VDM GALICIA SL

    Испания

    Предприятието VDM GALICIA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Аквакултура и рибно стопанство, Хранeнe - внос-износ, wholesale markets, mussels, Аквакултура и рибно стопанство, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ribeira, Испания.

  4. ANGULAS RÍO MIÑO

    Испания

    Предприятието ANGULAS RÍO MIÑO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Goian, Испания.

  5. PASTAS DI CARLO S.L.

    Испания

    Предприятието PASTAS DI CARLO S.L., e Производител, и работи в сферата на Равиоли. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, frozen foods - production, food sector distribution, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontevedra, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MUNDO HEALTHY

    Испания

    Предприятието MUNDO HEALTHY, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, food industry, dietetics, Development and innovation, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Lugo, Испания.

  2. GALYFRESH

    Испания

    Предприятието GALYFRESH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  3. NOSOCAMPO DISTRIBUCIONES SL

    Испания

    Предприятието NOSOCAMPO DISTRIBUCIONES SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, fish flours, gambas, octopus, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontecesures, Испания.

  4. DISCALGO 2012, S.L.

    Испания

    Предприятието DISCALGO 2012, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на salt cod fillet. Седалището му е в/ъв Ponte Caldelas, Испания.

  5. NZ AUSTRALIS

    Испания

    Предприятието NZ AUSTRALIS, e Производител, и работи в сферата на Морски риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, packaged octopus, wholesale of deep-frozen food, Хранeнe - внос-износ, и frozen fish products. Седалището му е в/ъв Mos, Испания.

  1. MARIO GONZALEZ RODRIGUEZ

    Испания

    Предприятието MARIO GONZALEZ RODRIGUEZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, и cosmetics. Седалището му е в/ъв A Coruña, Испания.

  2. GGA CONSULTING TRADE FOREING LIMITED

    Испания

    Предприятието GGA CONSULTING TRADE FOREING LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ferrol, Испания.

  1. GALLEGA DE DISTRIBUIDORES DE ALIMENTACION SA

    Испания

    Предприятието GALLEGA DE DISTRIBUIDORES DE ALIMENTACION SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Betanzos, Испания.

  2. MEUS AMORES

    Испания

    Предприятието MEUS AMORES, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на top of the range produce, и vintners and representatives. Седалището му е в/ъв Pedrouzo-O Pino, Испания.

  3. MADELVEN

    Испания

    Предприятието MADELVEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ferrol, Испания.

  4. SADEFISH S.L

    Испания

    Предприятието SADEFISH S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish export. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  5. AROMAR,S.A.

    Испания

    Предприятието AROMAR,S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ribadeo, Испания.

  6. EMMES

    Испания

    Предприятието EMMES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Guardia ( Pontevedra ), Испания.

  7. COMERCIAL XANQUEI SL

    Испания

    Предприятието COMERCIAL XANQUEI SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Santiago De Compostela, Испания.

  8. HERMANOS RIAL VIDAL SL

    Испания

  1. RAMON MORANDEIRA VILLAR SL

    Испания

  2. CELTRONIC S.L.

    Испания

  3. TERRA ALTA TRADING S.L.

    Испания