• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

ИталияАнкона и Марке
  1. D. CLEANING SERVICE

    Италия

    Предприятието D. CLEANING SERVICE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Grottammare, Италия.

  2. S A S S.R.L.

    Италия

    Предприятието S A S S.R.L., и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Urbino, Италия.

  3. IGIENE SERVICE BERARDINELLI MAURIZIO

    Италия

    Предприятието IGIENE SERVICE BERARDINELLI MAURIZIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Mondavio, Италия.

  4. IDROCLEAN SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Италия

    Предприятието IDROCLEAN SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Grottammare, Италия.

  5. DI PAOLO

    Италия

    Предприятието DI PAOLO, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв San Benedetto Del Tronto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IMPRESA DI PULIZIA LA SPLENDORS

    Италия

    Предприятието IMPRESA DI PULIZIA LA SPLENDORS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  2. DETER TECNO S.R.L.S.

    Италия

  3. SANACLEAN S.R.L.

    Италия

  4. ITAL RACOON S.R.L.

    Италия

  5. DI.MAS. S.R.L.

    Италия

  1. RESTA STEFANO

    Италия