• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияБари и Пулия
  1. LA GRANDE PUGLIA

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието LA GRANDE PUGLIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs export, grilled artichokes, sliced artichokes, white mushrooms, honey mushrooms, straw mushroom, tassel hyacinth bulbs, aubergine fillets, и grilled aubergines. Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

  2. UNIBRANDS ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието UNIBRANDS ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food products, frozen bakery products, automatic snack dispensers, и production of pasta. Седалището му е в/ъв altamura, Италия.

  3. FALCO SRL

    Италия

    Предприятието FALCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, energy bars, и plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Седалището му е в/ъв Corato, Италия.

  4. BELL ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието BELL ITALIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale detergents, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  5. ITALIAN FOOD EXPORT

    Италия

    Предприятието ITALIAN FOOD EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни добавки, Подправки, Хранителни добавки, extra virgin olive oil, wholewheat pasta, и Подправки. Седалището му е в/ъв Palagianello, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARTUCCI SRL

    Италия

    Предприятието MARTUCCI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, tangerines, oranges, и lemons. Седалището му е в/ъв Massafra, Италия.

  2. PASTIFICIO DI BARI TARALL'ORO SRL

    Италия

    Предприятието PASTIFICIO DI BARI TARALL'ORO SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dry pasta, taralli crackers, sauces, и bruschetta. Седалището му е в/ъв Sammichele Di Bari, Италия.

  3. NORBALAT SRL

    Италия

    Предприятието NORBALAT SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of dairy products, butter, и burrata cheese. Седалището му е в/ъв Conversano, Италия.

  4. PUGLIA EAT

    Италия

    Предприятието PUGLIA EAT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и almonds. Седалището му е в/ъв S.spirito Di Bari, Италия.

  5. L' ARTIGIANO DEL BUON GUSTO

    Италия

    Предприятието L' ARTIGIANO DEL BUON GUSTO, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Хранeнe - внос-износ, semi-finished bakery products, preparations for the food industry, Пикантни подправки, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trani, Италия.

  1. JO&LE SRL

    Италия

    Предприятието JO&LE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wine on the tap, fresh homemade pasta, и wholesale bakery products. Седалището му е в/ъв Alberobello, Италия.

  2. PASTIFICIO DICUONZO

    Италия

    Предприятието PASTIFICIO DICUONZO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Макаронени изделия, pasta factory, Макаронени изделия, и auricles. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  1. MOBY DICK SRL

    Италия

    Предприятието MOBY DICK SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Gastronomic products, regional gastronomy products, и company gift services. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  2. S. & D. PUGLIA SAS

    Италия

    Предприятието S. & D. PUGLIA SAS, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, breadsticks, Хранeнe - внос-износ, bakery products, и taralli crackers. Седалището му е в/ъв Ostuni (Br), Италия.

  3. MASTROPASQUA INTERNATIONAL S.P.A

    Италия

    Предприятието MASTROPASQUA INTERNATIONAL S.P.A, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Quality assurance, и cherries. Седалището му е в/ъв Zapponeta, Италия.

  4. CDSALT

    Италия

    Предприятието CDSALT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв MARGHERITA DI SAVOIA, Италия.

  5. SURGELATI DA RE

    Италия

    Предприятието SURGELATI DA RE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени риби, Хранeнe - внос-износ, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Bisceglie, Италия.

  6. DELIZIA 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELIZIA 2000 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на preserves in oil. Седалището му е в/ъв TRINITAPOLI, Италия.

  7. DONNADAUNIA

    Италия

    Предприятието DONNADAUNIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torremaggiore, Италия.

  8. NESTITALY

    Италия

    Предприятието NESTITALY, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на retailing outlets. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  1. BLOG SRL

    Италия

    Предприятието BLOG SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Martina Franca, Италия.

  2. DITTA PAPPAGALLO SERGIO DI GIOVANNI

    Италия

    Предприятието DITTA PAPPAGALLO SERGIO DI GIOVANNI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Molfetta, Италия.

  3. DITTA GELSA

    Италия

    Предприятието DITTA GELSA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Novoli, Италия.

  4. 'ANTONIO BELLO' DI BELLO ANTONIO & FIGLI S.A.S.

    Италия

  5. P.M.T. CONFEZIONI DI PATI MARIA TERESA

    Италия

  6. CAPUTO NICOLA E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CAPUTO NICOLA E FIGLI S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Noicattaro, Италия.

  7. EVENTPOL S.R.L.

    Италия

  8. TOP FRUIT S.R.L.

    Италия

  9. F.G.PACKAGING SOLUTION S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.G.PACKAGING SOLUTION S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Galatone, Италия.

  10. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно