• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • панаири- изложби- салони - организация

Резултати за

Панаири- изложби- салони - организация

ИталияБолоня и Емилия-Романя
  1. ESPORRE

    Италия

    Предприятието ESPORRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Coordination of SMEs presence at international fair, Participation in international trade shows, trade fair and exhibition service, и international trade fairs. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  2. IMAGO MODEL MANAGEMENT DI VALERIA BERGAMI

    Италия

    Предприятието IMAGO MODEL MANAGEMENT DI VALERIA BERGAMI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Панаири, изложби, салони - организация, Спектакли - организация, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. RIMINI FIERA S.P.A.

    Италия

    Предприятието RIMINI FIERA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  4. POLIEDRO S.R.L.

    Италия

    Предприятието POLIEDRO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Изложбени поставки, Панаири, изложби, салони - организация, и Изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  5. FE.DA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието FE.DA. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALLURE MODELS AGENCY S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALLURE MODELS AGENCY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Панаири, изложби, салони - организация, Спектакли - организация, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. PAVAROTTI INTERNATIONAL 23 S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAVAROTTI INTERNATIONAL 23 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Casalecchio Di Reno, Италия.

  3. STUDIO DE ROSA S.A.S. DI MARINA D'ALTRI E C.

    Италия

    Предприятието STUDIO DE ROSA S.A.S. DI MARINA D'ALTRI E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Панаири, изложби, салони - организация, Спектакли - организация, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  4. FRAM TURISMO S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRAM TURISMO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  5. INTERNATIONAL EXHIBITION SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието INTERNATIONAL EXHIBITION SERVICE S.R.L., и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  1. EXPO CONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието EXPO CONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. EXPO66

    Италия

    Предприятието EXPO66, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Панаири и изложения - подреждане на щандове. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  1. BOLOGNA FIERE S.P.A.

    Италия

    Предприятието BOLOGNA FIERE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. MODENA ESPOSIZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODENA ESPOSIZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Изложбени поставки, Панаири, изложби, салони - организация, и Изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  3. SEVEN S.R.L.

    Италия

    Предприятието SEVEN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  4. SMART S.R.L.S.

    Италия

  5. SUPERCINEMA - ASSOCIAZIONE CULTURALE DOGVILLE

    Италия

  6. LINEA D'OMBRA LIBRI S.R.L.

    Италия

  7. MAGISTRA S.R.L.

    Италия

  8. K35 S.R.L.

    Италия

  1. CASABLANCA S.R.L.

    Италия

  2. D & D EVENTI ROMAGNA SRLS

    Италия

  3. PROMO D S.R.L.

    Италия

  4. CENTRO PROMOZIONI S.R.L.

    Италия

  5. MORABITO ISIDE

    Италия

  6. ADRIA CONGREX S.R.L.

    Италия

  7. LOOK S.R.L.

    Италия

  8. KURA IMAGING S.R.L.

    Италия

  9. COMUNICAMENTE SERVIZI PER LA CULTURA S.R.L.

    Италия

  10. FERRARA FIERE CONGRESSI S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно