• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • панаири- изложби- салони - организация

Резултати за

Панаири- изложби- салони - организация - Италия

Италия
  1. IN FIERI SRL

    Италия

    Предприятието IN FIERI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложбени щандове - проектиране и монтаж, stand fittings, Изложбени щандове - проектиране и монтаж, и stand and window fitting to rent. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. STUDIO154 S.N.C.

    Италия

    Предприятието STUDIO154 S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотографии - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Агенции за манекени, Панаири, изложби, салони - организация, Агенции за манекени, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. CLOSE2EVENTS

    Италия

    Предприятието CLOSE2EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на organisation of meetings, organisation of conventions, и lighting for shows. Седалището му е в/ъв Rome, Италия.

  4. MEDIATICA EVENTI

    Италия

    Предприятието MEDIATICA EVENTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на stand design and fitting, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, и trade fair services and organisation. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. NITIDA IMMAGINE

    Италия

    Предприятието NITIDA IMMAGINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NOLEGGIO SERVICE

    Италия

    Предприятието NOLEGGIO SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на equipment hire for the hotel industry, rental of marquees, stage and trestle rental for fairs, и gazebo hire. Седалището му е в/ъв Casalmoro, Италия.

  2. PARALLELI TRADE FAIRS SRL

    Италия

    Предприятието PARALLELI TRADE FAIRS SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изложби - организация и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, international trade fairs, Participation in international trade shows, promotion of economic activities abroad, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Mi, Италия.

  3. ITALIA INIZIATIVE SAS

    Италия

    Предприятието ITALIA INIZIATIVE SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на organisation of advertising campaigns. Седалището му е в/ъв Favara, Италия.

  4. ESPORRE

    Италия

    Предприятието ESPORRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Coordination of SMEs presence at international fair, Participation in international trade shows, trade fair and exhibition service, и international trade fairs. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  5. FONDAZIONE PALAZZO STROZZI

    Италия

    Предприятието FONDAZIONE PALAZZO STROZZI, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. CARRARAFIERE S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARRARAFIERE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Офисно оборудване - машини и техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Massa, Италия.

  2. FIERA MILLENARIA DI GONZAGA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIERA MILLENARIA DI GONZAGA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Gonzaga, Италия.

  1. BOOKIN' S.R.L.

    Италия

    Предприятието BOOKIN' S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Панаири, изложби, салони - организация, Творческа продукция и разпространение, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. TC & T S.R.L.

    Италия

    Предприятието TC & T S.R.L., и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

  3. EPTA S.R.L.

    Италия

    Предприятието EPTA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

  4. AUDIO CULTURA

    Италия

    Предприятието AUDIO CULTURA, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Панаири, изложби, салони - организация, Творческа продукция и разпространение, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Simala, Италия.

  5. RIMINI FIERA S.P.A.

    Италия

    Предприятието RIMINI FIERA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  6. PAVAROTTI INTERNATIONAL 23 S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAVAROTTI INTERNATIONAL 23 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Casalecchio Di Reno, Италия.

  7. TAPPETO VOLANTE S.A.S. DI CORRADO DOMENICO

    Италия

    Предприятието TAPPETO VOLANTE S.A.S. DI CORRADO DOMENICO, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, Организатори на изложби, Изложби - организация и инсталации, и Организатори на изложби. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  8. P.F. IMMAGINE MODELS AND ACTORS S.A.S. DI RADDA FIORELLA E C.

    Италия

    Предприятието P.F. IMMAGINE MODELS AND ACTORS S.A.S. DI RADDA FIORELLA E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Панаири, изложби, салони - организация, Спектакли - организация, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. CREMONAFIERE S.P.A.

    Италия

    Предприятието CREMONAFIERE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

  2. IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY

    Италия

    Предприятието IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгресни и семинарни зали, Панаири, изложби, салони - организация, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв ARZIGNANO, Италия.

  3. EUROFIERE GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROFIERE GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. ADESCOOP S.C.

    Италия

    Предприятието ADESCOOP S.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  5. CL EVENTS

    Италия

    Предприятието CL EVENTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на international trade fairs, и Participation in international trade shows. Седалището му е в/ъв Merano, Италия.

  6. B.S.I. FIERE - S.C.A.R.L.

    Италия

    Предприятието B.S.I. FIERE - S.C.A.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Borgo Valsugana, Италия.

  7. FE.DA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието FE.DA. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  8. LARIOFIERE

    Италия

    Предприятието LARIOFIERE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Erba, Италия.

  9. LINEAPELLE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LINEAPELLE S.R.L., и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  10. MILLE IDEE DI PACINI MASSIMO

    Италия

    Предприятието MILLE IDEE DI PACINI MASSIMO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска промоция. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба, Панаири, изложби, салони - организация, Реклама по местопродажба, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Панаири- изложби- салони - организация - Италия

Брой резултати

703 Фирми