• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияБолоня и Емилия-Романя
  1. OLTRESOLE SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието OLTRESOLE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Плодове с ядки, Житни растения и зърнени храни, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Плодове с ядки, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Forlì, Италия.

  2. ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA

    Италия

    Предприятието ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sheep's cheese. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  3. FISH & FROG SRL

    Италия

    Предприятието FISH & FROG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frog specialties, и snails. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  4. ITALFOOD EXPORT

    Италия

    Предприятието ITALFOOD EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на parma ham trade, parmigiano reggiano, grana padano, и fresh and dry pasta. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  5. LO CASTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LO CASTO S.R.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ozzano Dell'emilia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REIRE SRL

    Италия

    Предприятието REIRE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на milk derivatives. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  2. CIBUSITALIA

    Италия

    Предприятието CIBUSITALIA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export consultant, и food products. Седалището му е в/ъв Quattro Castella, Италия.

  3. EUROMARKET S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROMARKET S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  4. 1BILLION COM SRLS

    Италия

    Предприятието 1BILLION COM SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профилактика и тестове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, whole foods, slimming supplement, и food additives. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  5. SORSI E MORSI DI GIOVANNI FLORIO

    Италия

    Предприятието SORSI E MORSI DI GIOVANNI FLORIO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, extra virgin olive oil, wholesale bakery products, wholesale of pasta, и Вина. Седалището му е в/ъв Nonantola, Италия.

  1. ITALIA NET FOOD SNC

    Италия

    Предприятието ITALIA NET FOOD SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Колбаси и осолени продукти, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Риба в консерва, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  2. INTERNATIONAL HIGH QUALITY FOODS AND DRINKS DI CHIPILIDIS C.

    Италия

    Предприятието INTERNATIONAL HIGH QUALITY FOODS AND DRINKS DI CHIPILIDIS C., e Разпространител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Хранeнe - внос-износ, propolis, Мед, Хранeнe - внос-износ, и Greek Olive Oil Extra Virgin. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  1. AFRICA BUSINESS CENTER 4 DEVELOPMENT (ABC4D)

    Италия

    Предприятието AFRICA BUSINESS CENTER 4 DEVELOPMENT (ABC4D), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Traversetelo, Италия.

  2. GREEN FRUIT SNC

    Италия

    Предприятието GREEN FRUIT SNC, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gambettola, Италия.

  3. BONILAURI MANUEL

    Италия

    Предприятието BONILAURI MANUEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffle seasoning, и truffle sauce. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  4. NEWTRADE INTERNATIONAL

    Италия

    Предприятието NEWTRADE INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  5. ITALIA PARTNER

    Италия

    Предприятието ITALIA PARTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bastiglia (mo), Италия.

  6. SPAGNOLI LOGISTICA

    Италия

    Предприятието SPAGNOLI LOGISTICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cheese. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  7. FONTANELLATO CITTÀ DEI MERCATI

    Италия

    Предприятието FONTANELLATO CITTÀ DEI MERCATI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fontanellato, Италия.

  8. AZ. AGR. LA NICCHIA

    Италия

    Предприятието AZ. AGR. LA NICCHIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Bagnolo In Piano, Италия.

  1. STAYSICK SRL

    Италия

    Предприятието STAYSICK SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Argenta, Италия.

  2. SAMI SRL

    Италия

    Предприятието SAMI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scandiano, Италия.

  3. EUTENIA SRL

    Италия

    Предприятието EUTENIA SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wines, и cheese. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  4. GIOVE SRL

    Италия

    Предприятието GIOVE SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  5. PI.CRE. S.N.C. DI BONOMI ETTORE E CASSANI RUDI

    Италия

  6. DUERRE S.R.L.

    Италия

  7. BOLHAS TRADING S.R.L.

    Италия

  8. MIKI MODA SRL

    Италия

    Предприятието MIKI MODA SRL, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cesena (fc), Италия.

  9. BORTESI DI ALESSANDRO BORTESI & C. S.A.S.

    Италия

  10. E.F.A. EUROPEAN FRUIT AGENCY ( S.R.L. )

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

156 Фирми