• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияБолоня и Емилия-РоманяТърговец на едро
  1. ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA

    Италия

    Предприятието ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sheep's cheese. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  2. FISH & FROG SRL

    Италия

    Предприятието FISH & FROG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frog specialties, и snails. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

  3. ITALFOOD EXPORT

    Италия

    Предприятието ITALFOOD EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на parma ham trade, parmigiano reggiano, grana padano, и fresh and dry pasta. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  4. REIRE SRL

    Италия

    Предприятието REIRE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на milk derivatives. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  5. ITALIA NET FOOD SNC

    Италия

    Предприятието ITALIA NET FOOD SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Колбаси и осолени продукти, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Риба в консерва, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. 1BILLION COM SRLS

    Италия

    Предприятието 1BILLION COM SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профилактика и тестове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, whole foods, slimming supplement, и food additives. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  2. BONILAURI MANUEL

    Италия

    Предприятието BONILAURI MANUEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffle seasoning, и truffle sauce. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  3. SPAGNOLI LOGISTICA

    Италия

    Предприятието SPAGNOLI LOGISTICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cheese. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  4. GECAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието GECAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  5. INTERNATIONAL GROUP S.R.L.

    Италия

  1. PRENEX S.R.L.

    Италия

  2. I.Q.M. S.R.L.

    Италия

  1. ALL TRADE ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALL TRADE ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Medolla, Италия.

  2. ERRANI S.R.L.

    Италия

  3. SYNERCOM S.R.L.

    Италия

  4. P.M. CO S.R.L.

    Италия

    Предприятието P.M. CO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  5. PERUGINI ARVEDO & C.

    Италия

  6. M.K.C. GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието M.K.C. GROUP S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  7. BERGONZONI S.R.L.

    Италия

  8. AIS GROUP ITALIA DI PASSERI MARISA E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието AIS GROUP ITALIA DI PASSERI MARISA E C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

  1. PROMER OVERSEAS S.R.L.

    Италия

  2. ITALPROGRAM PLUS S.R.L.

    Италия

  3. I.C.A.M. S.R.L.

    Италия

  4. PIVELLI FRUTTA S.R.L.

    Италия

  5. B.M.A. S.R.L.

    Италия

  6. L'INEDITO S.R.L.

    Италия

  7. PARMA PRODOTTI ALIMENTARI S.R.L.

    Италия

  8. ANTONELLI FABIO & C.

    Италия

  9. ZACOBI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ZACOBI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  10. C.E.O.R.

    Италия

    Предприятието C.E.O.R., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно