• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияВенеция и ВенецияДоставчик на услуги
  1. VERONA 83

    Италия

    Предприятието VERONA 83, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Почистване - услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. TRIS IDEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRIS IDEA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Рекламни агенции, Творческа продукция и разпространение, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Sedico, Италия.

  3. CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C.

    Италия

    Предприятието CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  4. GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A.

    Италия

    Предприятието GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. GONDOLIERI TRAGHETTO S. LUCIA

    Италия

    Предприятието GONDOLIERI TRAGHETTO S. LUCIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Фрахтоване, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Фрахтоване. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VALPANTENA VIAGGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VALPANTENA VIAGGI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. JO'S S.R.L.

    Италия

    Предприятието JO'S S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Martellago, Италия.

  3. CENTRO COTTURA 7 GIORNI DI CINELLO DARIO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието CENTRO COTTURA 7 GIORNI DI CINELLO DARIO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Vedelago, Италия.

  4. ALFA CONSULENZE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALFA CONSULENZE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY

    Италия

    Предприятието IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгресни и семинарни зали, Панаири, изложби, салони - организация, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв ARZIGNANO, Италия.

  1. L.C. CONGRESSI S.R.L.

    Италия

    Предприятието L.C. CONGRESSI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  2. DE PRETTO S.R.L. UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието DE PRETTO S.R.L. UNIPERSONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  1. VENICE SUNSET

    Италия

    Предприятието VENICE SUNSET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  2. MEDI K S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDI K S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  3. CONCORDE VR S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONCORDE VR S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  4. ENDES S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENDES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. TERMITE FLORENCE

    Италия

    Предприятието TERMITE FLORENCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Устен превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  6. ENDAR CENTRO INTERNAZIONALE SERVIZI CONGRESSUALI

    Италия

    Предприятието ENDAR CENTRO INTERNAZIONALE SERVIZI CONGRESSUALI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Хотели и ресторанти, Хотел, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  7. CAMPIELLO VIAGGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CAMPIELLO VIAGGI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Oderzo, Италия.

  8. MARIA MAYER

    Италия

    Предприятието MARIA MAYER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Quinto Di Treviso, Италия.

  1. RISTORA S.R.L.

    Италия

    Предприятието RISTORA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Brendola, Италия.

  2. MEETINGWORKS S.R.L.

    Италия

  3. DADADOPO S.R.L.

    Италия

  4. HIGH PERFORMANCE TRAVEL S.R.L.

    Италия

  5. FOOD & SWEET S.R.L.

    Италия

  6. PIVETTA LUISA

    Италия

  7. ALMA IURA S.R.L.

    Италия

  8. EOLO S.R.L.

    Италия

  9. HUGUENIN JEANNE BENEDICTE

    Италия

  10. MEET AND WORK S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно