• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияВенеция и Венеция
  1. GONDOLIERI TRAGHETTO S. LUCIA

    Италия

    Предприятието GONDOLIERI TRAGHETTO S. LUCIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Фрахтоване, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Фрахтоване. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  2. MISE EN PLACE - DONA' MARIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието MISE EN PLACE - DONA' MARIO S.N.C., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Masera' Di Padova, Италия.

  3. MEDI K S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEDI K S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  4. TRIS IDEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRIS IDEA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Рекламни агенции, Творческа продукция и разпространение, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Sedico, Италия.

  5. ALFA CONSULENZE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALFA CONSULENZE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JO'S S.R.L.

    Италия

    Предприятието JO'S S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Martellago, Италия.

  2. PASTICCERIA CARLO S.N.C. DI LINCETTO ROBERTO & SATTIN VILMA

    Италия

    Предприятието PASTICCERIA CARLO S.N.C. DI LINCETTO ROBERTO & SATTIN VILMA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Бисквити и дребни сладки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  3. IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY

    Италия

    Предприятието IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгресни и семинарни зали, Панаири, изложби, салони - организация, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв ARZIGNANO, Италия.

  4. CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C.

    Италия

    Предприятието CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. SANTI GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANTI GROUP S.R.L., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Castello Di Godego, Италия.

  1. L.C. CONGRESSI S.R.L.

    Италия

    Предприятието L.C. CONGRESSI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  2. CONCORDE VR S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONCORDE VR S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  1. DE PRETTO S.R.L. UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието DE PRETTO S.R.L. UNIPERSONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  2. VALPANTENA VIAGGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VALPANTENA VIAGGI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  3. VENICE SUNSET

    Италия

    Предприятието VENICE SUNSET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  4. FARMACIEUNITE

    Италия

    Предприятието FARMACIEUNITE, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  5. LA MANDOLINA S.N.C. DI OLIVIA ARENA E ILARIA DE MARIA

    Италия

    Предприятието LA MANDOLINA S.N.C. DI OLIVIA ARENA E ILARIA DE MARIA, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Albignasego, Италия.

  6. CENTRO COTTURA 7 GIORNI DI CINELLO DARIO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието CENTRO COTTURA 7 GIORNI DI CINELLO DARIO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Vedelago, Италия.

  7. VERONA 83

    Италия

    Предприятието VERONA 83, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Почистване - услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  8. BON APPETIT DI RETTORE ROBERTO E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието BON APPETIT DI RETTORE ROBERTO E C. S.N.C., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Vedelago, Италия.

  1. GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A.

    Италия

    Предприятието GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. ENDAR CENTRO INTERNAZIONALE SERVIZI CONGRESSUALI

    Италия

    Предприятието ENDAR CENTRO INTERNAZIONALE SERVIZI CONGRESSUALI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Хотели и ресторанти, Хотел, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  3. TERMITE FLORENCE

    Италия

    Предприятието TERMITE FLORENCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Устен превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  4. CAMPIELLO VIAGGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CAMPIELLO VIAGGI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Oderzo, Италия.

  5. SCHIESARI CATERING DI SCHIESARI SABRINA & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието SCHIESARI CATERING DI SCHIESARI SABRINA & C. S.N.C., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, ceremonial service, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Ceregnano, Италия.

  6. NON SOLO VINO LA DOGARESSA CATERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието NON SOLO VINO LA DOGARESSA CATERING S.R.L., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  7. PANIFICIO MD DI MARCELLIN DARIO

    Италия

    Предприятието PANIFICIO MD DI MARCELLIN DARIO, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Бисквити и дребни сладки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Pieve Di Soligo, Италия.

  8. GAZZOLA ANGELO

    Италия

    Предприятието GAZZOLA ANGELO, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Castello Di Godego, Италия.

  9. VILLA CURTI S.A.S. DI CURTI GIOVANNI & C.

    Италия

    Предприятието VILLA CURTI S.A.S. DI CURTI GIOVANNI & C., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Sovizzo, Италия.

  10. ENDES S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENDES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно