• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • панаири- изложби- салони - организация

Резултати за

Панаири- изложби- салони - организация

ИталияВенеция и Венеция
  1. ADESCOOP S.C.

    Италия

    Предприятието ADESCOOP S.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  2. COMMERCIALE S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMMERCIALE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  3. TREVISO FIERA

    Италия

    Предприятието TREVISO FIERA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, boys' fashion accessories, national trade fairs, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и event organisation. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  4. IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY

    Италия

    Предприятието IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгресни и семинарни зали, Панаири, изложби, салони - организация, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв ARZIGNANO, Италия.

  5. FIERA DI VICENZA S.P.A.

    Италия

    Предприятието FIERA DI VICENZA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MULTIMEDIA TRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MULTIMEDIA TRE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Vigonovo, Италия.

  2. CENTRO SERVIZI S.P.A.

    Италия

    Предприятието CENTRO SERVIZI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Rovigo, Италия.

  3. VILLA CORRER - AGAZZI S.N.C. DI MARCHETTO MARINA & C.

    Италия

    Предприятието VILLA CORRER - AGAZZI S.N.C. DI MARCHETTO MARINA & C., и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, Организатори на изложби, Изложби - организация и инсталации, и Организатори на изложби. Седалището му е в/ъв San Stino Di Livenza, Италия.

  4. LONGARONE FIERE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LONGARONE FIERE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни и плодови сладоледи, Панаири и изложения - подреждане на щандове, Млечни и плодови сладоледи, и Панаири и изложения - подреждане на щандове. Седалището му е в/ъв Longarone, Италия.

  5. LA FABBRICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието LA FABBRICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални изложения, Изложби - организация и инсталации, Професионални изложения, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Cerea, Италия.

  1. ENTE FIERA DI ISOLA DELLA SCALA S.R.L.

    Италия

  2. VILLA ORMANETO S.R.L.

    Италия

  1. PDG ARTE COMMUNICATIONS SRLS

    Италия

  2. POLISTUDIO S.R.L.

    Италия

  3. AJASERVICES S.R.L.

    Италия

  4. GRAN CAFE FERRACINA DI DAMINATO TIZIANA

    Италия

  5. NEFERTITI S.R.L.

    Италия

  6. G&M S.R.L.

    Италия

  7. LBS COMUNICAZIONE ED EVENTI DI VITTORIA NALIN

    Италия

  8. VENEZIA EXPOMAR CAORLE ( S.P.A. )

    Италия

  1. HCV COMMUNICATIONS DI VANCOL H.C.

    Италия

  2. VITRARIA TOURISM S.R.L.

    Италия

  3. BEAT TIME S.R.L.

    Италия

  4. FATTORE S.R.L.

    Италия

  5. ANDREIA - STUDIO ASSOCIATO PER L'ARCHEOLOGIA DELLE ACQUE

    Италия

  6. CRONOMANIA DI GALIZIA M. & C. S.A.S.

    Италия

  7. PROEVENTI - SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

  8. MEDINIT S.R.L.

    Италия

  9. LAMELACANNELLA S.N.C. DI DELFINO MARIA CRISTINA & C.

    Италия

  10. ARTSYSTEM S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно