• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияВенеция и Венеция
  1. ORVED SPA

    Италия

    Предприятието ORVED SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum packaging machines, и vacuum sealing machines. Седалището му е в/ъв Musile Di Piave, Италия.

  2. ARTINOX SPA

    Италия

    Предприятието ARTINOX SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, poster frames, stainless steel sheet work, Мебели и рафтове за офиса, и stainless steel machining. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

  3. GASPARINI FRIGORIFERI

    Италия

    Предприятието GASPARINI FRIGORIFERI, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerated counters for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  4. ATA SRL

    Италия

    Предприятието ATA SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Миячни машини за столови, industrial dishwashers, Професионални кухни - машини и техника, professional kitchens, и Миячни машини за столови. Седалището му е в/ъв Conselve, Италия.

  5. ARISTARCO S.P.A.

    Италия

    Предприятието ARISTARCO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, glass washers for institutions, items for bars, restaurants, hotels, и dishwashers for communities. Седалището му е в/ъв Castelfranco Veneto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZURISCHI ERCOLE DI Z. DIMITRI

    Италия

    Предприятието ZURISCHI ERCOLE DI Z. DIMITRI, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vigasio, Италия.

  2. FIREX S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIREX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, industrial kitchens, и cookers for communities. Седалището му е в/ъв Sedico, Италия.

  3. BIGFREE

    Италия

    Предприятието BIGFREE, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на gluten-free biscuits. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  4. ARRIS CATERING EQUIPMENT SRL

    Италия

    Предприятието ARRIS CATERING EQUIPMENT SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cooking grills for commercial use, и cooking grills for communities. Седалището му е в/ъв Cadoneghe, Италия.

  5. PIRON SRL

    Италия

    Предприятието PIRON SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cadoneghe, Италия.

  1. JOLLY FORNITURE ALBERGHIERE

    Италия

    Предприятието JOLLY FORNITURE ALBERGHIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. ARTENTEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTENTEX S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Легла, матраци и дюшеци, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Fonzaso, Италия.

  1. MAZZER LUIGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAZZER LUIGI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scorze', Италия.

  2. QUARENA S.R.L.

    Италия

    Предприятието QUARENA S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Villafranca Di Verona, Италия.

  3. TECNOBAR DI GOLFETTO NICOLA

    Италия

    Предприятието TECNOBAR DI GOLFETTO NICOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Spinea, Италия.

  4. GARBATO DI RICCARDO GARBATO

    Италия

    Предприятието GARBATO DI RICCARDO GARBATO, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  5. GEMM S.R.L.

    Италия

    Предприятието GEMM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Codogne', Италия.

  6. CIP S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIP S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на бисквити - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на бисквити - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caorle, Италия.

  7. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

    Италия

    Предприятието APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди, Месопреработвателни машини, Претегляне и дозиране - инсталации и уреди, и Месопреработвателни машини. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  8. TECLA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECLA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машина за метални опаковки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  1. MODULAR PROFESSIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODULAR PROFESSIONAL S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв SAN VENDEMIANO, Италия.

  2. MISE EN PLACE - DONA' MARIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието MISE EN PLACE - DONA' MARIO S.N.C., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Masera' Di Padova, Италия.

  3. BONETTO GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BONETTO GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Jesolo, Италия.

  4. ADIGE GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ADIGE GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални пещи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Индустриални пещи, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  5. VENETA GRANDICUCINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието VENETA GRANDICUCINE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Професионални кухни - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

  6. TAMAI S.R.L. - ATTREZZATURE PER LA RISTORAZIONE

    Италия

    Предприятието TAMAI S.R.L. - ATTREZZATURE PER LA RISTORAZIONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caorle, Италия.

  7. TOP TECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOP TECH S.R.L., и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Maserada Sul Piave, Италия.

  8. MULTI RAIL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MULTI RAIL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Codogne', Италия.

  9. BINCOLETTO GINO RENZO

    Италия

    Предприятието BINCOLETTO GINO RENZO, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени горелки, Печки за домашно отопление, Промишлени горелки, и Печки за домашно отопление. Седалището му е в/ъв Jesolo, Италия.

  10. FRIVER S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRIVER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Santa Giustina In Colle, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

130 Фирми