• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Италия

Италия
  1. OLIVINI GROUP

    Италия

    Предприятието OLIVINI GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на customised tube cutting, rolled steels, beams, и stainless steel. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

  2. AGMIN ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGMIN ITALY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Verona (Vr), Италия.

  3. ALPHA TRADING S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALPHA TRADING S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C

    Италия

    Предприятието ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  5. BROSS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROSS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bari (Ba), Италия.

  2. ATTILIO CARMAGNANI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ATTILIO CARMAGNANI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нехранителни есенции и аромати. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  3. IUMEX (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IUMEX (S.R.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  4. PM METALLI SPA

    Италия

    Предприятието PM METALLI SPA, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Maclodio (Bs), Италия.

  5. PM METALLI SPA

    Италия

    Предприятието PM METALLI SPA, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Maclodio (Bs), Италия.

  1. SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Trieste (Ts), Италия.

  2. MESSINA VINCENZO

    Италия

    Предприятието MESSINA VINCENZO, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  1. SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв GENOVA, Италия.

  2. OTTOMAX S.R.L. SEMPLIFICATA

    Италия

    Предприятието OTTOMAX S.R.L. SEMPLIFICATA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  3. FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. COMARCO S.P.A.

    Италия

    Предприятието COMARCO S.P.A., и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Genova (Ge), Италия.

  5. FRIENDLY LINK ITALIA

    Италия

    Предприятието FRIENDLY LINK ITALIA, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ravenna (Ra), Италия.

  6. INDIX S.R.L.

    Италия

  7. FOOD TRADING S.P.A.

    Италия

  8. BIANCHI ANTONIO S.P.A.

    Италия

  1. VARIMEX ITALIA ( S.R.L. )

    Италия

  2. ALTAY INTERNATIONAL SRL

    Италия

  3. SELF DISTRIBUZIONE SRL

    Италия

  4. HITALTEC (S.R.L.)

    Италия

  5. TRAVAGLINI TRADING S.R.L.

    Италия

  6. CARMINATI SIDERURGICA (S.P.A.)

    Италия

  7. BIORIGIN S.P.A.

    Италия

  8. SOC. SCAI CENTRALE ACQUISTI ITALIA SPA

    Италия

  9. G.B. TRADING

    Италия

  10. SERFRUIT SRL

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Италия

Брой резултати

53 Фирми