• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • напитки - внос-износ

Резултати за

Напитки - внос-износ - Италия

Италия
  1. DRINK SHOP ONLINE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието DRINK SHOP ONLINE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Бира, Натурални минерални води, Шампанско и пенливи вина, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Напитки - внос-износ, и Online sales of beer. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

  2. FINELLI GROUP SRL

    Италия

    Предприятието FINELLI GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Food Manufacturer, roasted coffee in beans, ground coffee, и International trade. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. CAFFÈ DE PLATA DI GAETANO SCARPETTA & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CAFFÈ DE PLATA DI GAETANO SCARPETTA & C. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, vacuum packed coffee, Premium coffee, и Italian coffee. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

  4. CAFFÈ IMPERIALI

    Италия

    Предприятието CAFFÈ IMPERIALI, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale coffee, Espresso coffees, Expresso machines for cafés, и Coffee pods. Седалището му е в/ъв Francavilla Fontana, Италия.

  5. BIRRA VENEZIA SRL

    Италия

    Предприятието BIRRA VENEZIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бира, bottled beers, Malt beverage, Бира, и High fermentation beer. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DOLCON SRL

    Италия

    Предприятието DOLCON SRL, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate eggs, и torrone and torroncini. Седалището му е в/ъв Catanzaro, Италия.

  2. SPECIALCOFFEE SRL

    Италия

    Предприятието SPECIALCOFFEE SRL, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на roasted coffee beans, и italian espresso coffee. Седалището му е в/ъв Rogolo, Италия.

  3. LISBOA VINI SPIRITS

    Италия

    Предприятието LISBOA VINI SPIRITS, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trepuzzi, Италия.

  4. TRESANA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието TRESANA GROUP SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, vintners and representatives, commercial brokerage, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nago-Torbole, Италия.

  5. 45 FAUSTIANUM - VINICOLA APPIA ANTICA

    Италия

    Предприятието 45 FAUSTIANUM - VINICOLA APPIA ANTICA, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на imported wine, primitive wine, organic farming, и import of beverages. Седалището му е в/ъв Formia, Италия.

  1. AMERICAN GEM SRL

    Италия

    Предприятието AMERICAN GEM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. FRANCESCO LUCA AIELLO

    Италия

    Предприятието FRANCESCO LUCA AIELLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, assistance in export activities, import-export assistance, Напитки - внос-износ, и technical customs-related advisory services. Седалището му е в/ъв Orvieto, Италия.

  1. A. B. TREE MONEY

    Италия

    Предприятието A. B. TREE MONEY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на soft drinks. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  2. NUMBER 1 DISTRIBUZIONE

    Италия

    Предприятието NUMBER 1 DISTRIBUZIONE, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на home delivery. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  3. CE.B.EX. SRL

    Италия

    Предприятието CE.B.EX. SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaging drums, и wooden door. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  4. MWCAPITAL-HOLDING

    Италия

    Предприятието MWCAPITAL-HOLDING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, commercial brokerage, business accounts management, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Seriate, Италия.

  5. GOJIPACHINO

    Италия

    Предприятието GOJIPACHINO, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pachino, Италия.

  6. LA7 S.R.L.

    Италия

    Предприятието LA7 S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bonemerse, Италия.

  7. WINE DIFFUSION

    Италия

    Предприятието WINE DIFFUSION, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sarcedo (Vi), Италия.

  8. EUROSERVICE SRL.

    Италия

    Предприятието EUROSERVICE SRL., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leini, Италия.

  1. ENOTECA LOTTI

    Италия

    Предприятието ENOTECA LOTTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wine and spirit labels. Седалището му е в/ъв Gallipoli, Италия.

  2. FUTURA CASH SRL

    Италия

    Предприятието FUTURA CASH SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pay and take. Седалището му е в/ъв Soleto, Италия.

  3. ALL DRINKS SRLS

    Италия

    Предприятието ALL DRINKS SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palma Campania, Италия.

  4. AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, fruit and vegetable wholesaler, salad, Freschezza che piace, Fruits import export, ecological products, fruit export, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и adult vegetables. Седалището му е в/ъв Loreggia, Италия.

  5. WBC ITALY

    Италия

    Предприятието WBC ITALY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  6. VASTA SRL

    Италия

    Предприятието VASTA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Алкохолни и спиртни напитки, butchered meats and by-products, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Italian cold meats, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Lissone, Италия.

  7. GIF SRL - TIPICI DI QUALITÀ DELLA TUSCIA

    Италия

    Предприятието GIF SRL - TIPICI DI QUALITÀ DELLA TUSCIA, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, Хранителни изделия и напитки - съставки, Хранителни специалитети, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Viterbo (Vt), Италия.

  8. ITALYDELICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALYDELICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Vedelago, Италия.

  9. GEMAR IMPORT EXPORT SOCIETA' DI SERVIZI S.R.L.

    Италия

  10. GIERRE CONFEZIONI S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Напитки - внос-износ - Италия

Брой резултати

1152 Фирми