• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияГенуа и Лигурия
  1. VEGA ITALIA FRANCHINI SRL

    Италия

    Предприятието VEGA ITALIA FRANCHINI SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sauces, pesto alla genovese, truffle seasoning, и cheese. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

  2. LE DELIZIE DEL CUPIN

    Италия

    Предприятието LE DELIZIE DEL CUPIN, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, pesto ligure, traditional product, и Organic jams. Седалището му е в/ъв Camporosso, Италия.

  3. ALINA

    Италия

    Предприятието ALINA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на woodland fruits, aromatic and medicinal plants, и wholesale of mushrooms. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. SUPREMA VIAM

    Италия

    Предприятието SUPREMA VIAM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, Gastronomic products, и regional gastronomy products. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

  5. LE DELIZIE DI GAYA

    Италия

    Предприятието LE DELIZIE DI GAYA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALIFOOD S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALIFOOD S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. MODESTI

    Италия

    Предприятието MODESTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

  3. SPESA PIU'

    Италия

    Предприятието SPESA PIU', e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs, и food / beverages - wholesale and retail. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. GENOA TRADING FOOD S.A.S.

    Италия

    Предприятието GENOA TRADING FOOD S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  5. S.I.P.A. SPA

    Италия

  1. PA.MA.B. FOOD INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието PA.MA.B. FOOD INTERNATIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. AGICA S.R.L.

    Италия

  1. CSM S.P.A.

    Италия

    Предприятието CSM S.P.A., e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. ORVAD S.N.C.

    Италия

  3. HOYER ITALIA S.R.L.

    Италия

  4. FLORIS SANREMO S.R.L.

    Италия

  5. TASCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TASCO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carasco, Италия.

  6. FITIMEX S.P.A.

    Италия

    Предприятието FITIMEX S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Albenga, Италия.

  7. SERVIZIPER L'ESTERO S.A.S. DI GALATA' FRANCESCO

    Италия

  8. LAVAGNA S.R.L.

    Италия

    Предприятието LAVAGNA S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bordighera, Италия.

  1. NOBERASCO S.P.A.

    Италия

    Предприятието NOBERASCO S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Albenga, Италия.

  2. AGROEUROPA S.P.A.

    Италия

  3. VEGA INTERNATIONAL ( S.R.L. )

    Италия

  4. FRUIT MED S.R.L.

    Италия

  5. GIVI ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIVI ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Campomorone, Италия.

  6. STAR S.P.A. CON SOCIO UNICO

    Италия

    Предприятието STAR S.P.A. CON SOCIO UNICO, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  7. GRUPPO P & P LOYAL S.P.A.

    Италия

  8. ORLANDO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ORLANDO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chiavari, Италия.

  9. ZEPHYR TRADING S.R.L.

    Италия

  10. TOP FRESH S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно