• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Доставчик На Услуги - Италия

ИталияДоставчик на услуги
  1. SEGU' SRL

    Италия

    Предприятието SEGU' SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на installation of air exhausting systems, и dust extraction systems. Седалището му е в/ъв Lipomo, Италия.

  2. TECSAVING SRL

    Италия

    Предприятието TECSAVING SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на heat pump air conditioning system, и shed. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  3. TROPICAL CLIMA

    Италия

    Предприятието TROPICAL CLIMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air-conditioner service, и heat pump air conditioning system. Седалището му е в/ъв Cercola, Италия.

  4. RINALDI CLIMA DI RINALDI ANDREA

    Италия

    Предприятието RINALDI CLIMA DI RINALDI ANDREA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Качествен контрол и сертификати, certification - iso, system maintenance, Качествен контрол и сертификати, и ac installation. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

  5. ITAL ENERGY

    Италия

    Предприятието ITAL ENERGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Castellamare Di Stabia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ASSISTENZA CONDIZIONATORI ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning system installation. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. MILELLA SERVICE CLIMA DI VITO MILELLA

    Италия

    Предприятието MILELLA SERVICE CLIMA DI VITO MILELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

  3. ASSISTENZA CONDIZIONATORI PANASONIC ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI PANASONIC ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. IEZZIMPIANTI

    Италия

    Предприятието IEZZIMPIANTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems, boilers for centralised building heating systems, cogenerators, и chemney flues. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. GIACOMINI CLIMA

    Италия

    Предприятието GIACOMINI CLIMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems, air-conditioning system design, industrial air conditioning, и industrial heating. Седалището му е в/ъв Puegnago Del Garda, Италия.

  1. EUROCLIMAKER S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROCLIMAKER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Ariccia, Италия.

  2. ITALTERMICA 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALTERMICA 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Nole, Италия.

  1. CLIMATIZZAZIONE ROMA

    Италия

    Предприятието CLIMATIZZAZIONE ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. G.F. TERMOTECNICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.F. TERMOTECNICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cerro Maggiore, Италия.

  3. IFT IDRAULICA F.LLI TIRLONI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието IFT IDRAULICA F.LLI TIRLONI & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Gorle, Италия.

  4. FROZEN REFRIGERAZIONE S.R.L.

    Италия

    Предприятието FROZEN REFRIGERAZIONE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Хладилници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Хладилници. Седалището му е в/ъв MONZA, Италия.

  5. PIANA RAVERA & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието PIANA RAVERA & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Ovada, Италия.

  6. G.T.I. S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.T.I. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Brembate Di Sopra, Италия.

  7. BALF S.R.L.

    Италия

    Предприятието BALF S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Mestrino, Италия.

  8. GEO IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GEO IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Termoli, Италия.

  1. ZORZI KAELTETECHNIK GMBH

    Италия

    Предприятието ZORZI KAELTETECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Професионално обзавеждане, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Merano, Италия.

  2. PACOF IMPIANTI

    Италия

    Предприятието PACOF IMPIANTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  3. M.P.R.

    Италия

    Предприятието M.P.R., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  4. ENERTECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENERTECH S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. ELVE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELVE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Fossalta Di Piave, Италия.

  6. CIONI GIUSEPPE PIO

    Италия

    Предприятието CIONI GIUSEPPE PIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Caravaggio, Италия.

  7. EURO ENERGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието EURO ENERGY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Опазване на околната среда - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  8. CLIMA FOLLIA DI ANDREA GIORGIO

    Италия

    Предприятието CLIMA FOLLIA DI ANDREA GIORGIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  9. A.R.C.A. TECNICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.R.C.A. TECNICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Castelfranco Di Sotto, Италия.

  10. C.M. DI COMES MICHELE

    Италия

    Предприятието C.M. DI COMES MICHELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Доставчик На Услуги - Италия

Брой резултати

132 Фирми