• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ИталияМилано и ЛомбардияДоставчик на услуги
  1. SEGU' SRL

    Италия

    Предприятието SEGU' SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на installation of air exhausting systems, и dust extraction systems. Седалището му е в/ъв Lipomo, Италия.

  2. GIACOMINI CLIMA

    Италия

    Предприятието GIACOMINI CLIMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems, air-conditioning system design, industrial air conditioning, и industrial heating. Седалището му е в/ъв Puegnago Del Garda, Италия.

  3. FROZEN REFRIGERAZIONE S.R.L.

    Италия

    Предприятието FROZEN REFRIGERAZIONE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Хладилници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Хладилници. Седалището му е в/ъв MONZA, Италия.

  4. G.F. TERMOTECNICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.F. TERMOTECNICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cerro Maggiore, Италия.

  5. IFT IDRAULICA F.LLI TIRLONI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието IFT IDRAULICA F.LLI TIRLONI & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Gorle, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. G.T.I. S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.T.I. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Brembate Di Sopra, Италия.

  2. CIONI GIUSEPPE PIO

    Италия

    Предприятието CIONI GIUSEPPE PIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Caravaggio, Италия.

  3. I.TER.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.TER.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Besnate, Италия.

  4. GULDBRANDSEN IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GULDBRANDSEN IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Санитария - артикули, Пожари - техника и инсталации за защита, и Санитария - артикули. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. NEW AIR S.R.L.

    Италия

    Предприятието NEW AIR S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на водите - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Филтриране - уреди и помощни материали, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Suzzara, Италия.

  1. C.I.T.

    Италия

    Предприятието C.I.T., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cusano Milanino, Италия.

  2. C.I.T.A.E ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.I.T.A.E ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Съпротивления. Освен това развива дейност и в сферата на Аеротермични регулатори на топлината, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Аеротермични регулатори на топлината, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. STUDIO TECNICO INGEGNERIA IMPIANTISTICA DI FORTIS MARCO E GANDOLFI PIERLUIGI

    Италия

    Предприятието STUDIO TECNICO INGEGNERIA IMPIANTISTICA DI FORTIS MARCO E GANDOLFI PIERLUIGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

  2. ALIVERTI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALIVERTI IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Lurate Caccivio, Италия.

  3. GARBELLINI GIULIO

    Италия

    Предприятието GARBELLINI GIULIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Poggio Rusco, Италия.

  4. STUDIO TERMOTECNICO ASSOCIATO DI PERITI INDUSTRIALI MANDELLI RICCARDO

    Италия

    Предприятието STUDIO TERMOTECNICO ASSOCIATO DI PERITI INDUSTRIALI MANDELLI RICCARDO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Concorezzo, Италия.

  5. PANNA FABRIZIO

    Италия

    Предприятието PANNA FABRIZIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Чугунени радиатори, Домашно отопление - техника и инсталации, и Чугунени радиатори. Седалището му е в/ъв Albino, Италия.

  6. OMEGA CONCEPT IMPIANTI E SISTEMI S.P.A.

    Италия

    Предприятието OMEGA CONCEPT IMPIANTI E SISTEMI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Централно отопление - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Централно отопление - инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  7. CODATO MASSIMO

    Италия

    Предприятието CODATO MASSIMO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Tradate, Италия.

  8. CLIMATIZZATORI FRAMMA

    Италия

    Предприятието CLIMATIZZATORI FRAMMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioner accessories. Седалището му е в/ъв Trezzano Sul Naviglio Mi, Италия.

  1. MA.TI.KA. SRL

    Италия

    Предприятието MA.TI.KA. SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Cinisello Balsamo (Mi), Италия.

  2. D.A.V. IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  3. STUDIO TERMOTECNICO ROSSI

    Италия

  4. NUOVA TERMOEUROPA S.R.L.

    Италия

  5. STUDIO A.T. DI GATTI LOCATELLI E GHERARDI PROGETTAZIONI TERMOTECNICH

    Италия

  6. TACCONI DARIO

    Италия

  7. CONTERM S.R.L.

    Италия

  8. WHITEAM S.R.L.

    Италия

  9. DIZETA COSTRUZIONI S.R.L.

    Италия

  10. CAMA S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно