• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

ИталияКаляри и Сардиния
  1. CARTOINN S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARTOINN S.R.L., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  2. SAGET DI CAREDDU LOREDANA & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието SAGET DI CAREDDU LOREDANA & C. S.A.S., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Macomer, Италия.

  3. IDROMATIK S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDROMATIK S.R.L., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  4. ECOCITY SERVICE DI CAMPUS ROBERTO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието ECOCITY SERVICE DI CAMPUS ROBERTO & C. S.A.S., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Quartucciu, Италия.

  5. E.C.I.S.

    Италия