• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияКампобасо и Молизе
  1. ALIAN TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALIAN TRASPORTI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Venafro, Италия.

  2. DI CIERO S.R.L.

    Италия

    Предприятието DI CIERO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bojano, Италия.

  3. TRASLOCHI BISCOTTI S.N.C.

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI BISCOTTI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Isernia, Италия.

  4. GRASSO S.R.L.

    Италия

    Предприятието GRASSO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Termoli, Италия.

  5. ECOEDIL & LOGISTIC S.R.L. SMALTIMENTO RIFIUTI SPECIALI

    Италия

    Предприятието ECOEDIL & LOGISTIC S.R.L. SMALTIMENTO RIFIUTI SPECIALI, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Ripalimosani, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CASA DI SPEDIZIONI JET MOLISE S.R.L.

    Италия

    Предприятието CASA DI SPEDIZIONI JET MOLISE S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Guglionesi, Италия.

  2. DI NIZIO EUGENIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието DI NIZIO EUGENIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Mafalda, Италия.

  3. GLOBAL SOLUTION

    Италия

    Предприятието GLOBAL SOLUTION, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ripalimosani, Италия.

  4. SILVESTRI MICHELE

    Италия

    Предприятието SILVESTRI MICHELE, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Riccia, Италия.

  5. MILETTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MILETTO S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози при установена температура, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Guardiaregia, Италия.

  1. FRATELLI PIETRARCA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRATELLI PIETRARCA TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Campobasso, Италия.

  2. DIEMME SERVICE SOCIETA' COOPERATIVA A R.L.

    Италия

    Предприятието DIEMME SERVICE SOCIETA' COOPERATIVA A R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Pettoranello Del Molise, Италия.

  1. GALEASSI ENZO

    Италия

  2. AZIENDA DI TRASPORTI MOLISANA SOCIETA' PER AZIONI

    Италия

  3. DE MARINIS DONATO

    Италия

  4. CENAMI CARS S.R.L.

    Италия

  5. MAER LOGISTICA S.R.L.

    Италия

  6. DPH EUROTRASPORTI E LOGISTICA S.R.L.

    Италия

  7. VOLPE FELICE

    Италия

  8. PALLADINO ANGELO

    Италия

  1. CONSORZIO MOLISE MULTISERVIZI

    Италия

  2. CASALTRASPORTI S.A.S. DI ALBANESE CRISTINA & C.

    Италия

  3. MAFITRANS S.R.L.

    Италия

  4. SOCIETA' AUTOTRASPORTI COMMERCI MANUTENZIONI ASSISTENZA SACMA S.R.L.

    Италия

  5. EDIL GENERAL DI SEBASTIANO RAIMONDO

    Италия

  6. COLANERI COSMO

    Италия

  7. CIMORELLI MICHELE & ANTONIO S.N.C.

    Италия

  8. AUTOTRASPORTI GRANO DI SERGIO CUCORO & C. S.N.C.

    Италия

  9. LA MOLISANA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

  10. COLANERI GIOVANNI

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно