• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияКатандзаро и Калабрия
  1. AG.CON S.R.L

    Италия

    Предприятието AG.CON S.R.L, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pre-packed salads. Седалището му е в/ъв Vibo Valentia, Италия.

  2. WORLD MARKETING SERVICES SRL

    Италия

    Предприятието WORLD MARKETING SERVICES SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reggio Di Calabria, Италия.

  3. TAVERNETTA ITALIANA

    Италия

    Предприятието TAVERNETTA ITALIANA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dry pasta. Седалището му е в/ъв Cerisano, Италия.

  4. CONSORZIO MOTTA S.G.

    Италия

    Предприятието CONSORZIO MOTTA S.G., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, и food industry. Седалището му е в/ъв Motta San Giovanni, Италия.

  5. TASTINESS SRLS

    Италия

    Предприятието TASTINESS SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reggio Di Calabria, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. J.K.IMPEX

    Италия

    Предприятието J.K.IMPEX, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Virgin Olive Oil. Седалището му е в/ъв Soverato, Италия.

  2. ITALGRAM

    Италия

    Предприятието ITALGRAM, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villa San Giovanni, Италия.

  3. SERFUNGHI DI CALABRETTA BRUNO

    Италия

    Предприятието SERFUNGHI DI CALABRETTA BRUNO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mushrooms. Седалището му е в/ъв Serra San Bruno, Италия.

  4. COOP. MARA SOC. A R.L.

    Италия

  5. SCARNATI FLLI

    Италия

  1. COAB COOPERATIVA ORTOFRUTTICOLA AGRUMARIA BRUZIA

    Италия

    Предприятието COAB COOPERATIVA ORTOFRUTTICOLA AGRUMARIA BRUZIA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Corigliano-Rossano, Италия.

  2. EURO BIO TEC SRL

    Италия

  1. GICOS IMPORT EXPORT S.R.L.

    Италия

  2. MADEITALY

    Италия

  3. PANNACI SEAFOOD S.R.L. IMPORT - EXPORT

    Италия

  4. SETA SPA

    Италия

  5. F. & C. VALENTE DI LUSI VALENTE & C. SNC

    Италия