• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияМилано и Ломбардия
  1. COLOMBO ASCENSORI

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието COLOMBO ASCENSORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift, lift maintenance, goods lifts for the disabled, traditional hoist, stair lift, и lifting platform. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. NAULED SRL

    Италия

    Предприятието NAULED SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на elevator modernisation. Седалището му е в/ъв Lurago D'erba, Италия.

  3. CEITA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEITA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift doors, и cargo elevator doors. Седалището му е в/ъв Pero, Италия.

  4. GREEN PARK SRL

    Италия

    Предприятието GREEN PARK SRL, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на car-lift, и platform trucks. Седалището му е в/ъв Carpenedolo (bs), Италия.

  5. MA.RI.PA.

    Италия

    Предприятието MA.RI.PA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Travacò Siccomario, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMCA ELEVATORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AMCA ELEVATORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подемни платформи. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

  2. OCMA LIFTS

    Италия

    Предприятието OCMA LIFTS, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift parts and accessories, и work lift maintenance. Седалището му е в/ъв Milano (mi), Италия.

  3. EVEREST S.R.L.

    Италия

    Предприятието EVEREST S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. CONSORZIO IMPRESE ASCENSORI

    Италия

    Предприятието CONSORZIO IMPRESE ASCENSORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. CEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, caught freshwater fish, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Pogliano Milanese, Италия.

  1. TECNOLIFTS FABBRICA ASCENSORI S.P.A.

    Италия

    Предприятието TECNOLIFTS FABBRICA ASCENSORI S.P.A., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Montirone, Италия.

  2. SICEM LIFT S.R.L.

    Италия

    Предприятието SICEM LIFT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, tinned fish, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Ciserano, Италия.

  1. SENIORLIFE

    Италия

    Предприятието SENIORLIFE, e Разпространител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на stair lift, и armchair stair lifts. Седалището му е в/ъв Vimercate, Италия.

  2. BARBIERI ENZO & FIGLIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BARBIERI ENZO & FIGLIO S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Pavia, Италия.

  3. GLOBAL MOBILITA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GLOBAL MOBILITA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  4. CENTAURUS S.R.L.

    Италия

    Предприятието CENTAURUS S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Iseo, Италия.

  5. LABOR 2000

    Италия

    Предприятието LABOR 2000, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, lifts and hoists for the building trade, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. TOSCA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOSCA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв San Martino In Strada, Италия.

  7. TECNO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Pero, Италия.

  8. DUELLE S.R.L. LOMBARDI LIFT

    Италия

    Предприятието DUELLE S.R.L. LOMBARDI LIFT, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift, и goods hoists. Седалището му е в/ъв Lissone, Италия.

  1. VIESSE

    Италия

    Предприятието VIESSE, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Lodi, Италия.

  2. ELMA ASCENSORI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ELMA ASCENSORI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

  3. RONCORONI VITTORIO

    Италия

    Предприятието RONCORONI VITTORIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Товароподемници и строителни асансьори, Повдигане - техника и аксесоари, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Lurate Caccivio, Италия.

  4. FRIGOLI FERRUCCIO DI FERRUCCIO FRIGOLI E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието FRIGOLI FERRUCCIO DI FERRUCCIO FRIGOLI E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  5. C.A.M. 2 DI ROBERTO BALDIN E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието C.A.M. 2 DI ROBERTO BALDIN E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for high-rise buildings. Седалището му е в/ъв Lissone, Италия.

  6. MINARELLO ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието MINARELLO ALESSANDRO, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Mantova, Италия.

  7. TECNOPOST S.P.A.

    Италия

    Предприятието TECNOPOST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични инсталации, Товароподемници и строителни асансьори, Пневматични инсталации, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. ANGELO ROSSI ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANGELO ROSSI ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на technical consultants on lifting, handling and warehousing, и lifts and hoists for the building trade. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

  9. AXEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието AXEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, lifts for the disabled, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

  10. SB S.N.C. DI RUBAGA S. E VALAGUSSA B. & C.

    Италия

    Предприятието SB S.N.C. DI RUBAGA S. E VALAGUSSA B. & C., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Rovato, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

Брой резултати

207 Фирми