• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. CEITA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEITA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift doors, и cargo elevator doors. Седалището му е в/ъв Pero, Италия.

  2. GREEN PARK SRL

    Италия

    Предприятието GREEN PARK SRL, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на car-lift, и platform trucks. Седалището му е в/ъв Carpenedolo (bs), Италия.

  3. SICEM LIFT S.R.L.

    Италия

    Предприятието SICEM LIFT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, tinned fish, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Ciserano, Италия.

  4. CEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, caught freshwater fish, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Pogliano Milanese, Италия.

  5. DUELLE S.R.L. LOMBARDI LIFT

    Италия

    Предприятието DUELLE S.R.L. LOMBARDI LIFT, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift, и goods hoists. Седалището му е в/ъв Lissone, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AXEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието AXEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, lifts for the disabled, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

  2. DONATI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DONATI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, lifts for institutions, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Cernusco Sul Naviglio, Италия.

  3. VIESSE

    Италия

    Предприятието VIESSE, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Lodi, Италия.

  4. TECNOPOST S.P.A.

    Италия

    Предприятието TECNOPOST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични инсталации, Товароподемници и строителни асансьори, Пневматични инсталации, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. C.M.F.

    Италия

    Предприятието C.M.F., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, Обща механика - работа с материали на клиента, Асансьори, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Dolzago, Италия.

  1. PIROVANO BIAGIO

    Италия

    Предприятието PIROVANO BIAGIO, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и тръби, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Ламарина и тръби, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Castello Di Brianza, Италия.

  2. GIAMBELLI S.P.A.

    Италия

    Предприятието GIAMBELLI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Груб строеж, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Vimercate, Италия.

  1. IDEALCAB S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDEALCAB S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, caught freshwater fish, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Samarate, Италия.

  2. IGV GROUP S.P.A.

    Италия

    Предприятието IGV GROUP S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, tinned fish, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Vignate, Италия.

  3. WRF IMPIANTI S.R.L

    Италия

    Предприятието WRF IMPIANTI S.R.L, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на stair lift, и lift. Седалището му е в/ъв Vanzaghello, Италия.

  4. CAZZANI S.P.A.

    Италия

    Предприятието CAZZANI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. AUTOLIFT S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOLIFT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Повдигане - техника и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници и строителни асансьори, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Pegognaga, Италия.

  6. COM.AS. LIFT SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието COM.AS. LIFT SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Azzano San Paolo, Италия.

  7. CAST

    Италия

    Предприятието CAST, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, lifts and hoists for the building trade, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Rovellasca, Италия.

  8. BREMBO ASCENSORI SRL

    Италия

    Предприятието BREMBO ASCENSORI SRL, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Carvico, Италия.

  1. CEAM BERGAMO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEAM BERGAMO ASCENSORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Brembate Di Sopra, Италия.

  2. EL. SIC. (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието EL. SIC. (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Malgrate (LC), Италия.

  3. MULTISERVICE ELEVATORI S.R.L.

    Италия

  4. DEL BO SERVIZI S.P.A.

    Италия

  5. DONZELLI S.R.L.

    Италия

  6. FUMAGALLI ELEVATORI S.N.C. DI FUMAGALLI PIERLUIGI E ANDREA

    Италия

  7. GMV MARTINI S.P.A.

    Италия

  8. O.M.S. OFFICINA MECCANICA SPECIALIZZATA DI SERGIO ALCHIERI E GIUSEPPE CHINELLI S.N.C.

    Италия

  9. TRASPORTCAR S.R.L.

    Италия

  10. R.D.L. ASCENSORI S.N.C. DI SIRONI LUIGI E CEREDA PAOLA

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно