• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ИталияМилано и Ломбардия
  1. PERSEPOLI SRL

    Италия

    Предприятието PERSEPOLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на saffron. Седалището му е в/ъв Milan, Италия.

  2. AGRICOLTORE

    Италия

    Предприятието AGRICOLTORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Walnut kernel. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. EUROTECHNICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROTECHNICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alzano Lombardo, Италия.

  4. POSITIVA S.A.S. DI GAGLIARDI ELISA & C.

    Италия

    Предприятието POSITIVA S.A.S. DI GAGLIARDI ELISA & C., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Como, Италия.

  5. FLIR SYSTEMS S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLIR SYSTEMS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limbiate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMBROSIANA TRADING COMPANY DI GALLOTTI CORRADO MARIA&C. ( S.A.S. )

    Италия

    Предприятието AMBROSIANA TRADING COMPANY DI GALLOTTI CORRADO MARIA&C. ( S.A.S. ), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Casorate Sempione, Италия.

  2. AGRIEXPORT S.P.A.

    Италия

    Предприятието AGRIEXPORT S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Suzzara, Италия.

  3. ITAL-BRAS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITAL-BRAS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на commercial brokerage services, и cereals. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. UNI.CO S.R.L.

    Италия

    Предприятието UNI.CO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. AZIENDA AGRICOLA LA GALLINELLA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA LA GALLINELLA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Velezzo Lomellina (pv), Италия.

  1. GEIBERG SRL

    Италия

    Предприятието GEIBERG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cereals. Седалището му е в/ъв Seriate, Италия.

  2. CLAUDIO SAVINI & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLAUDIO SAVINI & FIGLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. GENESIS FASHION SHOWROOM S.N.C. DI CALOSI E RIVA

    Италия

    Предприятието GENESIS FASHION SHOWROOM S.N.C. DI CALOSI E RIVA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. MADERA PULP

    Италия

    Предприятието MADERA PULP, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  3. EMPSON & CO.

    Италия

    Предприятието EMPSON & CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. UNIMEX INTERNATIONAL MARKETING S.R.L.

    Италия

    Предприятието UNIMEX INTERNATIONAL MARKETING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  5. CODITAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието CODITAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. SPACE IMPORT EXPORT S.R.L.

    Италия

    Предприятието SPACE IMPORT EXPORT S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  7. ACCORD S.R.L.

    Италия

    Предприятието ACCORD S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. TMK ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TMK ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

  1. PIANETA CAVALLO S.R.L.

    Италия

    Предприятието PIANETA CAVALLO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коне и магарета, Земеделие - внос-износ, Коне и магарета, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. DAEWON DIGITECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието DAEWON DIGITECH S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trivolzio, Италия.

  3. RISA TRADING S.R.L.

    Италия

    Предприятието RISA TRADING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. ORIENTRADE DI CALDERARA DR. AUGUSTO

    Италия

    Предприятието ORIENTRADE DI CALDERARA DR. AUGUSTO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. STEFANO MARDEGAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието STEFANO MARDEGAN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. INTERTRACO S.P.A.

    Италия

    Предприятието INTERTRACO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Suzzara, Италия.

  7. MACAR MANTOVA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MACAR MANTOVA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mantova, Италия.

  8. VAREX S.R.L.

    Италия

    Предприятието VAREX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giussano, Италия.

  9. SIFEM INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIFEM INTERNATIONAL S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sesto San Giovanni, Италия.

  10. JUMBO HOLDING S.R.L.

    Италия

    Предприятието JUMBO HOLDING S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cantu', Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ

Брой резултати

270 Фирми