• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. C.E.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.E.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Енология - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Винарство - машини, техника и инсталации, systems and equipment for the wine industry, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. O.L.M.

    Италия

    Предприятието O.L.M., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Pozzuolo Martesana, Италия.

  3. SAVE S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAVE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Carbonate, Италия.

  4. SCARDINA S.N.C. DI SCARDINA VINCENZO E C.

    Италия

  5. SIMI PACKAGING MACHINES S.R.L.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. I.M.F. S.R.L.

    Италия

  2. BHT ENGINEERING DI BELLEBONO LUCA

    Италия

  3. NRG WORKS S.R.L.

    Италия

  4. COPROMEC SRL

    Италия

  5. FONTEC S.R.L.

    Италия

  1. M.L.P. MODELLISTICA MECCANICA DI NOZZA PAOLO S.N.C.

    Италия

  2. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието RIZZI ENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Adro, Италия.

  1. COMECF IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  2. GI - .ZETA IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GI - .ZETA IMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, technical consultants in mechanical engineering, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Paratico, Италия.

  3. SEDIP S.R.L.

    Италия

  4. FLEXBIMEC INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  5. FRATELLI VEDANI

    Италия

    Предприятието FRATELLI VEDANI, e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Леярни - машини и инсталации, Вериги - пластмасови материи, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Cairate, Италия.

  6. E.M.S S.R.L.

    Италия

  7. ELECTRO MAC S.R.L.

    Италия

  8. GENNARI CARLO

    Италия

    Предприятието GENNARI CARLO, e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, industrial use stoves, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. CAVENAGHI S.P.A.

    Италия

    Предприятието CAVENAGHI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, organic acids, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  2. VIGANO' MARIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VIGANO' MARIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - машини и инсталации, Пластмасови материи - машини за индустрията, Боядисване - машини и инсталации, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Arosio, Италия.

  3. MARCONI S.R.L.

    Италия

  4. EGIDIO COLOMBO S.A.S. DI EGIDIO COLOMBO & C.

    Италия

    Предприятието EGIDIO COLOMBO S.A.S. DI EGIDIO COLOMBO & C., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, belts for mechanical goods conveyors, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Legnano, Италия.

  5. EMEGI

    Италия

  6. IDRA S.R.L.

    Италия

  7. DIESSE PRESSE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIESSE PRESSE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, plants and machinery for foundries, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Calcinato, Италия.

  8. METALLURGICA MEDOLAGO S.R.L.

    Италия

  9. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието KURVERS PIPING ITALY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  10. JODOVIT S.R.L.

    Италия

    Предприятието JODOVIT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, dry powder electrostatic precipitators for air purification, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

65 Фирми

Категория