• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ИталияМилано и Ломбардия
  1. C.E.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.E.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Енология - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Винарство - машини, техника и инсталации, systems and equipment for the wine industry, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. ARTENA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTENA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на wine barrels, wine-making products, и wine-making tannins. Седалището му е в/ъв Gemonio, Италия.

  3. ENOL PAV S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENOL PAV S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Casteggio, Италия.

  4. EMPORIO ENOLOGICO DI SANTINI GABRIELE & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието EMPORIO ENOLOGICO DI SANTINI GABRIELE & C. S.N.C., и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Stradella, Италия.

  5. ENOSERVICE ISTITUTO ENOLOGICO DI FRANCIACORTA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENOSERVICE ISTITUTO ENOLOGICO DI FRANCIACORTA S.R.L., и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Erbusco, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. O.L.M.

    Италия

    Предприятието O.L.M., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Pozzuolo Martesana, Италия.

  2. SAVE S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAVE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Carbonate, Италия.

  3. EATON FILTRATION ( ITALY ) S.R.L.

    Италия

  4. F.A.S. S.R.L.

    Италия

  5. ENOERRE S.A.S.

    Италия

  1. CLEAN PACK S.R.L.

    Италия

  2. SIMI PACKAGING MACHINES S.R.L.

    Италия

  1. SCARDINA S.N.C. DI SCARDINA VINCENZO E C.

    Италия

  2. ENO FAST SERVICE S.R.L.

    Италия

  3. BHT ENGINEERING DI BELLEBONO LUCA

    Италия

  4. JAMA INTERNATIONAL

    Италия

  5. ELECTRO MAC S.R.L.

    Италия

  6. S.F.M. S.R.L.

    Италия

  7. M.G. IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  8. CO.MET S.R.L.

    Италия

  1. PETROL SERVICE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

    Италия

  2. GI - .ZETA IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GI - .ZETA IMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, technical consultants in mechanical engineering, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Paratico, Италия.

  3. LOI S.R.L.

    Италия

  4. PRESMA S.P.A.

    Италия

    Предприятието PRESMA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Каучук - машини и техника за индустрията, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Gornate Olona, Италия.

  5. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието RIZZI ENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Adro, Италия.

  6. ATEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATEC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  7. FISA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FISA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Заваряване и спояване - машини и пособия, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  8. FONTEC S.R.L.

    Италия

  9. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

    Италия

    Предприятието COMBER PROCESS TECHNOLOGY, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Carugate, Италия.

  10. E.M.S S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

133 Фирми

Категория