• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ИталияНеапол и Кампания
  1. AZSTOCK

    Италия

    Предприятието AZSTOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, wholesale footwear, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Giugliano In Campania, Италия.

  2. VINTAGE CLOTHING

    Италия

    Предприятието VINTAGE CLOTHING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  3. TEXTILE M.T. SAS DI VINCENZO MONTELLA

    Италия

    Предприятието TEXTILE M.T. SAS DI VINCENZO MONTELLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  4. CUCITEX2 SRL

    Италия

    Предприятието CUCITEX2 SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, used clothing export, import of second-hand clothing, Облекло - внос-износ, и manufacture and collection of rags and used clothing. Седалището му е в/ъв San Sebastiano Al Vesuvio, Италия.

  5. MIMMOTEXSHOP

    Италия

    Предприятието MIMMOTEXSHOP, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Костюми - мъжки, Костюми - мъжки, vintage, и clothes. Седалището му е в/ъв San Marco Evangelista, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AZSTOCK

    Италия

    Предприятието AZSTOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, leather bags and accessories, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Villaricca, Италия.

  2. SELTEX SRL

    Италия

    Предприятието SELTEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Caivano, Италия.

  3. EUROTESSILE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROTESSILE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Vico, Италия.

  4. PATTY RAGS AND CASHMERE SRL

    Италия

    Предприятието PATTY RAGS AND CASHMERE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand cashmere. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. EVAEM

    Италия

    Предприятието EVAEM, e Производител, и работи в сферата на Дамско облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Exclusive women’s clothes, casual clothing, Облекло - внос-износ, и women's wear. Седалището му е в/ъв Battipaglia, Италия.

  1. WIN-SAIL INTERNATIONAL LOGISTICS & TRADING ITALY SRL

    Италия

    Предприятието WIN-SAIL INTERNATIONAL LOGISTICS & TRADING ITALY SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, air forwarding, sea shipment, Облекло - внос-износ, и clothing production. Седалището му е в/ъв Nola, Италия.

  2. S.M.A. TESSILE S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.M.A. TESSILE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, clothes, used clothing, Облекло - внос-износ, и Clothes - recovery and recycling. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

  1. ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO

    Италия

    Предприятието ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  2. PANCALDI GROUP SRL

    Италия

    Предприятието PANCALDI GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontecagnano, Италия.

  3. AJM SRL

    Италия

    Предприятието AJM SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, clothes stocks, wholesale clothing, women's clothing, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Battipaglia, Италия.

  4. G.S. TEXTILE SRL

    Италия

    Предприятието G.S. TEXTILE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв San Nicola La Strada, Италия.

  5. TOGE GROUP SRL

    Италия

    Предприятието TOGE GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и textile accessories. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  6. DE LUCA GIUSEPPINA USED CLOTHING&SHOES

    Италия

    Предприятието DE LUCA GIUSEPPINA USED CLOTHING&SHOES, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Clothes - recovery and recycling, vintage, и clothes stocks. Седалището му е в/ъв Striano, Италия.

  7. DE.MA SAS

    Италия

    Предприятието DE.MA SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, clothes stocks, women's wear, и children's clothing. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  8. SECOND HAND SRL

    Италия

    Предприятието SECOND HAND SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Clothes - recovery and recycling, и used clothing. Седалището му е в/ъв Pastorano, Италия.

  1. V.J. TEXTILE SRL

    Италия

    Предприятието V.J. TEXTILE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of clothing, и clothing export. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  2. G.&.G. DI DE LUCA GIOVANNI

    Италия

    Предприятието G.&.G. DI DE LUCA GIOVANNI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  3. RB ITALIA

    Италия

    Предприятието RB ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, bridal fashion gowns, casual clothing, и women's wear. Седалището му е в/ъв Cicciano, Италия.

  4. NON SONO SRL

    Италия

    Предприятието NON SONO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и clothes. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. CA TU GROUP

    Италия

    Предприятието CA TU GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - принадлежности, Облекло - внос-износ, professional catering staff attire, Облекло - принадлежности, customisable items and objects for advertising, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Frattamaggiore, Италия.

  6. USED ITALIAN TEXSTILE S.R.L.

    Италия

    Предприятието USED ITALIAN TEXSTILE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

  7. KATIA TEX

    Италия

    Предприятието KATIA TEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pants, free style shirts, motorcycle wind breakers, и mobile dust removal devices. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Vico, Италия.

  8. SELECTION CORPORATE

    Италия

    Предприятието SELECTION CORPORATE, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vitulazio, Италия.

  9. USED CLOTHING FASHION LABELS -ABBIGLIAMENTO E ACCESSORI USATI,VINTAGE,SECOND HAND.

    Италия

    Предприятието USED CLOTHING FASHION LABELS -ABBIGLIAMENTO E ACCESSORI USATI,VINTAGE,SECOND HAND., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, clothes, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Portici, Италия.

  10. CONFEZIONE FANTASY

    Италия

    Предприятието CONFEZIONE FANTASY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, used clothing, accessory, и vintage. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ

Брой резултати

171 Фирми