• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ИталияНеапол и КампанияТърговец на едро
  1. AZSTOCK

    Италия

    Предприятието AZSTOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, wholesale footwear, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Giugliano In Campania, Италия.

  2. VINTAGE CLOTHING

    Италия

    Предприятието VINTAGE CLOTHING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  3. TEXTILE M.T. SAS DI VINCENZO MONTELLA

    Италия

    Предприятието TEXTILE M.T. SAS DI VINCENZO MONTELLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  4. PATTY RAGS AND CASHMERE SRL

    Италия

    Предприятието PATTY RAGS AND CASHMERE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand cashmere. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. AZSTOCK

    Италия

    Предприятието AZSTOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, leather bags and accessories, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Villaricca, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SELTEX SRL

    Италия

    Предприятието SELTEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Caivano, Италия.

  2. PANCALDI GROUP SRL

    Италия

    Предприятието PANCALDI GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontecagnano, Италия.

  3. V.J. TEXTILE SRL

    Италия

    Предприятието V.J. TEXTILE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of clothing, и clothing export. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  4. DE.MA SAS

    Италия

    Предприятието DE.MA SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, clothes stocks, women's wear, и children's clothing. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. SECOND HAND SRL

    Италия

    Предприятието SECOND HAND SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Clothes - recovery and recycling, и used clothing. Седалището му е в/ъв Pastorano, Италия.

  1. G.S. TEXTILE SRL

    Италия

    Предприятието G.S. TEXTILE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв San Nicola La Strada, Италия.

  2. CONFEZIONE FANTASY

    Италия

    Предприятието CONFEZIONE FANTASY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, used clothing, accessory, и vintage. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  1. NON SONO SRL

    Италия

    Предприятието NON SONO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и clothes. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. KATIA TEX

    Италия

    Предприятието KATIA TEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pants, free style shirts, motorcycle wind breakers, и mobile dust removal devices. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Vico, Италия.

  3. GIANTEX

    Италия

    Предприятието GIANTEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand clothing. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  4. SELECTED SHOES SRL

    Италия

    Предприятието SELECTED SHOES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и Used clothing. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  5. ANNA CLOTHING S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANNA CLOTHING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cercola, Италия.

  6. NOVA HERA SRL

    Италия

    Предприятието NOVA HERA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes. Седалището му е в/ъв Pastorano, Италия.

  7. GROSS ITALIA

    Италия

    Предприятието GROSS ITALIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture and collection of rags and used clothing, и vintage. Седалището му е в/ъв SOMMA VESUVIANA, Италия.

  8. OUTLET DELLA MODA S.A.S. DI RIVETTI AGOSTINO

    Италия

    Предприятието OUTLET DELLA MODA S.A.S. DI RIVETTI AGOSTINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cervino, Италия.

  1. C.R. CONFEZIONI SRL

    Италия

  2. OM TEXTILES SRL

    Италия

    Предприятието OM TEXTILES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, recovery of used textiles, Текстил - внос-износ, Bulk used clothes, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  3. MADE IN OPEN ITALY SRL

    Италия

    Предприятието MADE IN OPEN ITALY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, vintage, vintage accessories, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Torre Del Greco, Италия.

  4. CUCITEX

    Италия

    Предприятието CUCITEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, Used shoes, и clothes. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  5. PATTY RAGS AND CASMERE

    Италия

    Предприятието PATTY RAGS AND CASMERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  6. FATEX SRL.

    Италия

    Предприятието FATEX SRL., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Saviano, Италия.

  7. NOVI S.R.L.

    Италия

  8. RI.MA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието RI.MA. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nola, Италия.

  9. OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

  10. LANDESE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно