• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияНеапол и КампанияПроизводител
  1. COPPOLA S.P.A.

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието COPPOLA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, fruit coulis, ready-made sauces, foodstuffs export, production of semi-finished fruit goods, Хранeнe - внос-износ, и production of semi-finished vegetable goods. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  2. PASTIFICIO SETARO

    Италия

    Предприятието PASTIFICIO SETARO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Макаронени изделия, pasta, wholesale of pasta, Макаронени изделия, и dry pasta. Седалището му е в/ъв Torre Annunziata, Италия.

  3. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

    Италия

    Предприятието GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Консерви, и Консерви. Седалището му е в/ъв Nocera Inferiore, Италия.

  4. ITALPINOLI DEI F.LLI PADUANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALPINOLI DEI F.LLI PADUANO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Сушени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, packed pine nuts, Хранeнe - внос-износ, и pine nuts. Седалището му е в/ъв Torre Del Greco, Италия.

  5. DEL PRETE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DEL PRETE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic, onions, scallion, и carrots. Седалището му е в/ъв Orta Di Atella, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRUPPO ESPOSITO S.R.L.

    Италия

    Предприятието GRUPPO ESPOSITO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wet hake, stockfish specialties, tinned herrings, и packaged salmon. Седалището му е в/ъв Acerra, Италия.

  2. FOOD OF CILENTO

    Италия

    Предприятието FOOD OF CILENTO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, body solarium, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Scario, Италия.

  3. MOZZARELLA INTER

    Италия

    Предприятието MOZZARELLA INTER, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fior di latte mozzarella, mozzarella for pizza, и mozzarellas. Седалището му е в/ъв Ibi, Италия.

  4. IMPORT EXPORT SRL

    Италия

    Предприятието IMPORT EXPORT SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Nocera Inferiore (sa), Италия.

  5. EXPORT ITALIAN FOOD

    Италия

    Предприятието EXPORT ITALIAN FOOD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nocera Inferiore, Италия.

  1. EL.EN SPA

    Италия

  2. OLIVA

    Италия

  1. PISCITELLI PRISCO

    Италия

  2. MERCHANT GAS SRL

    Италия

  3. D.I.D. S.R.L.

    Италия

    Предприятието D.I.D. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scafati (SA), Италия.

  4. VENEX JEANS S.A.S. DI VENEZIANO RAFFAELE E C.

    Италия

  5. RISI GIUSEPPA

    Италия

  6. PANTALONIFICIO MERIDIONALE SRL

    Италия

  7. TUTINO

    Италия

  8. NUOVA MAGNUM CIOCK S.A.S. DI BENVISSUTO GIOVANNA & FIGLI

    Италия

    Предприятието NUOVA MAGNUM CIOCK S.A.S. DI BENVISSUTO GIOVANNA & FIGLI, e Производител, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marano Di Napoli, Италия.

  1. EUROPA GAMES S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROPA GAMES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nocera Superiore, Италия.

  2. PARTENIOFRUTTA

    Италия

  3. CICALESE

    Италия

  4. SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, rocket salad, spinach, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

  5. F.D.F. S.R.L.

    Италия

  6. CONDIS

    Италия

  7. CO.BI. CONFEZIONE S.R.L.

    Италия

  8. BASILE F. S.R.L.

    Италия

    Предприятието BASILE F. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saviano, Италия.

  9. DE CARLUCCIO ANTONIO

    Италия