• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияНеапол и Кампания
  1. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

    Италия

    Verified by europages badge

    FOOD BROKERAGE ITALIA markets Made in Italy products worldwide. Prized Italian Pasta, Frozen Pizza, Tomatoes ( Pulp, Peeled, Sauces, etc.), nuts, fruit juices and special pasta products (gluten-free pasta, spelt pasta, organic pasta, legume pasta). We have been taking care of our customers for over 30 years and we guarantee quality products, trading efficiency and service. ISO, IFS, BRC, etc. certified companies assure that the international trading requirements are met.

  2. COPPOLA S.P.A.

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието COPPOLA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, fruit coulis, ready-made sauces, foodstuffs export, production of semi-finished fruit goods, Хранeнe - внос-износ, и production of semi-finished vegetable goods. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  3. 100% ITALIA INTERNATIONAL TRADE SRL

    Италия

    Предприятието 100% ITALIA INTERNATIONAL TRADE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wines, и body solarium. Седалището му е в/ъв Agropoli, Италия.

  4. NUTALIA SRL

    Италия

    Предприятието NUTALIA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vairano Scalo, Италия.

  5. PASTIFICIO SETARO

    Италия

    Предприятието PASTIFICIO SETARO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Макаронени изделия, pasta, wholesale of pasta, Макаронени изделия, и dry pasta. Седалището му е в/ъв Torre Annunziata, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

    Италия

    Предприятието GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Консерви, и Консерви. Седалището му е в/ъв Nocera Inferiore, Италия.

  2. MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP

    Италия

    Предприятието MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, cheese and dairy plants, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Nicola La Strada, Италия.

  3. ITALPINOLI DEI F.LLI PADUANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALPINOLI DEI F.LLI PADUANO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Сушени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, packed pine nuts, Хранeнe - внос-износ, и pine nuts. Седалището му е в/ъв Torre Del Greco, Италия.

  4. ITALIANA BRAND

    Италия

    Предприятието ITALIANA BRAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Avellino, Италия.

  5. COPPOLA FOODS

    Италия

    Предприятието COPPOLA FOODS, e Разпространител, и работи в сферата на Сосове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Зехтин, Хранeнe - внос-износ, canned tomatoes, Зехтин, и risotto. Седалището му е в/ъв Mercato San Severino, Италия.

  1. DEL PRETE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DEL PRETE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic, onions, scallion, и carrots. Седалището му е в/ъв Orta Di Atella, Италия.

  2. BIG SHOP SRL

    Италия

    Предприятието BIG SHOP SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на green pepper, Luxury food export, mortadella wholesale, и production of tinned fish. Седалището му е в/ъв Alvignano, Италия.

  1. FOOD OF CILENTO

    Италия

    Предприятието FOOD OF CILENTO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, body solarium, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Scario, Италия.

  2. SOLE TRADE SRL UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието SOLE TRADE SRL UNIPERSONALE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peeled tomatoes, wholesale foodstuffs, и canned tomatoes. Седалището му е в/ъв Sant Antonio Abate, Италия.

  3. DARAM SRL

    Италия

    Предприятието DARAM SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale meats, frozen fish export, и food products. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  4. COLONIAL SUD SPA

    Италия

    Предприятието COLONIAL SUD SPA, e Разпространител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, snacks, pastries for breakfast, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arzano, Италия.

  5. GRUPPO ESPOSITO S.R.L.

    Италия

    Предприятието GRUPPO ESPOSITO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wet hake, stockfish specialties, tinned herrings, и packaged salmon. Седалището му е в/ъв Acerra, Италия.

  6. GLOBALFOODSITALY@GMAIL.COM

    Италия

    Предприятието GLOBALFOODSITALY@GMAIL.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dry salted cod, и cheeses and dairy products. Седалището му е в/ъв Zungoli, Италия.

  7. MOZZARELLA INTER

    Италия

    Предприятието MOZZARELLA INTER, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fior di latte mozzarella, mozzarella for pizza, и mozzarellas. Седалището му е в/ъв Ibi, Италия.

  8. PRODOTTI TIPICI CAMPANI

    Италия

    Предприятието PRODOTTI TIPICI CAMPANI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, и regional and typical food products. Седалището му е в/ъв Avellino, Италия.

  1. FROM ITALIA WITH LOVE

    Италия

    Предприятието FROM ITALIA WITH LOVE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  2. ITALFRUTTA

    Италия

    Предприятието ITALFRUTTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs, fruit export, и wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Terzigno, Италия.

  3. FOOD BY ITALY SRLS

    Италия

    Предприятието FOOD BY ITALY SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

  4. AGS IMPORT EXPORT GLOBAL SERVICE SRL

    Италия

    Предприятието AGS IMPORT EXPORT GLOBAL SERVICE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes. Седалището му е в/ъв Avellino, Италия.

  5. NEW MILK SRL

    Италия

    Предприятието NEW MILK SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, wholesale cheeses, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв San Giuseppe Vesuviano, Италия.

  6. S&A COMMERCE SRLS

    Италия

    Предприятието S&A COMMERCE SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Ripalimosani, Италия.

  7. IMPORT EXPORT SRL

    Италия

    Предприятието IMPORT EXPORT SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Nocera Inferiore (sa), Италия.

  8. OMARCADO

    Италия

    Предприятието OMARCADO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Гастрономия - специалитети, и Foods, specialties. Седалището му е в/ъв Montoro, Италия.

  9. TERRE DI GRECIA SOC.COOP.

    Италия

    Предприятието TERRE DI GRECIA SOC.COOP., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, foodstuffs - import/export, и Extra virgin oil. Седалището му е в/ъв Parete, Италия.

  10. TIPICO GUSTO ITALIANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TIPICO GUSTO ITALIANO S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, и foreign exports. Седалището му е в/ъв Portici, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

165 Фирми