• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ИталияНеапол и КампанияТърговец на едро
  1. ORO DELLA TERRA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ORO DELLA TERRA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Quality assurance. Седалището му е в/ъв San Valentino Torio, Италия.

  2. ITALIAN WORLDWIDE TRADING COMPANY SRL

    Италия

    Предприятието ITALIAN WORLDWIDE TRADING COMPANY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, cheese, wholesale sparkling wines, и Вина - Италия. Седалището му е в/ъв Telese Terme, Италия.

  3. RI.MA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието RI.MA. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nola, Италия.

  4. OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

  5. INGROSSO BIG SRL

    Италия

    Предприятието INGROSSO BIG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fish. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INGROSSO BIG

    Италия

    Предприятието INGROSSO BIG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. COLONIAL SUD SPA

    Италия

    Предприятието COLONIAL SUD SPA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Arzano, Италия.

  3. ANTONIO FATIGATI S.P.A.

    Италия

  4. LANDESE S.R.L.

    Италия

  5. BIOITALIA DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Италия

  1. NOVI S.R.L.

    Италия

  2. SA.OR. S.R.L.

    Италия

  1. ORTOFRUTTICOLA ITALVERDE S.R.L.

    Италия

  2. ERNESTO MONTANARO S.P.A.

    Италия