• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияПалермо и Сицилия
  1. ASCENSORI TRINACRIA

    Италия

    Предприятието ASCENSORI TRINACRIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift repairs, и lift. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. TECNOMAD

    Италия

    Предприятието TECNOMAD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Качествен контрол и сертификати, Проектантски бюра - ПГС, и Качествен контрол и сертификати. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. ELEVATOR SERVICE SOC COOP A.R.L.

    Италия

    Предприятието ELEVATOR SERVICE SOC COOP A.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товаро-разтоварни мотокари, Издигане - техника, и Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв San Cataldo, Италия.

  4. VOLPE PIETRO VO.I.M.A.R.

    Италия

    Предприятието VOLPE PIETRO VO.I.M.A.R., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Електричество - строителни работи, Водноелектрически централи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. LIFT 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIFT 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Подемни платформи, Издигане - техника, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DE FRANCESCO MICHELE

    Италия

    Предприятието DE FRANCESCO MICHELE, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на technical consultants on lifting, handling and warehousing, и lifts and hoists for the building trade. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. SAME ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAME ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  3. SANSONE LIFT S.A.S. DI GIUSEPPE E MARIA SANSONE

    Италия

    Предприятието SANSONE LIFT S.A.S. DI GIUSEPPE E MARIA SANSONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на escalators, и lifting platform. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. L.A.M S.R.L.

    Италия

    Предприятието L.A.M S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  5. ARGOWATT S.N.C. DI CARPENSANO GRAZIA & C.

    Италия

    Предприятието ARGOWATT S.N.C. DI CARPENSANO GRAZIA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматични врати и входен контрол, Товароподемници и строителни асансьори, Автоматични врати и входен контрол, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  1. MORABITO NUNZIO

    Италия

    Предприятието MORABITO NUNZIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Електродвигатели и части, Пожари - техника и инсталации за защита, и Електродвигатели и части. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. KATEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието KATEL S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Tremestieri Etneo, Италия.

  1. ANFUSO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANFUSO ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  2. D'ARPA ASCENSORI DI MARCELLO D'ARPA S.A.S.

    Италия

    Предприятието D'ARPA ASCENSORI DI MARCELLO D'ARPA S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for institutions. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. MALTESE GIUSEPPE & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието MALTESE GIUSEPPE & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. MAIF ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAIF ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

  5. SICILIAN ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SICILIAN ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на prompt intervention, и lifts and hoists for the building trade. Седалището му е в/ъв Acquedolci, Италия.

  6. ELEVATORS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELEVATORS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  7. SB LIFT DI BAGLIESI SALVATORE

    Италия

    Предприятието SB LIFT DI BAGLIESI SALVATORE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for high-rise buildings, и lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв Partinico, Италия.

  8. MANSUETO MARIA FRANCESCA

    Италия

    Предприятието MANSUETO MARIA FRANCESCA, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Capaci, Италия.

  1. OSMAR ASCENSORI S.A.S. DI PULEO VINCENZO & C.

    Италия

    Предприятието OSMAR ASCENSORI S.A.S. DI PULEO VINCENZO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Електричество - строителни работи, Водноелектрически централи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. LETOASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието LETOASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Подемни платформи, Издигане - техника, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Milazzo, Италия.

  3. R.G.V. S.R.L.

    Италия

    Предприятието R.G.V. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Груб строеж, Издигане - техника, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. EMATIC S.R.L.

    Италия

    Предприятието EMATIC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - софтуер, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Isola Delle Femmine, Италия.

  5. BERTOLINO ASCENSORI DI BERTOLINO NICOLO'

    Италия

    Предприятието BERTOLINO ASCENSORI DI BERTOLINO NICOLO', e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  6. SANFRATELLO

    Италия

    Предприятието SANFRATELLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for high-rise buildings. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

  7. SORTINO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SORTINO ASCENSORI S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  8. SIEL ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIEL ASCENSORI S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

  9. FUTURA LIFT 2 SNC CORSALELEVATOR

    Италия

    Предприятието FUTURA LIFT 2 SNC CORSALELEVATOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  10. FIBAR SIRACUSANA S.A.S. DI BARRA MARIA - BARRA MASSIMO & C.

    Италия

    Предприятието FIBAR SIRACUSANA S.A.S. DI BARRA MARIA - BARRA MASSIMO & C., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for institutions. Седалището му е в/ъв Siracusa, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно