• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияПалермо и СицилияДоставчик на услуги
  1. ASCENSORI TRINACRIA

    Италия

    Предприятието ASCENSORI TRINACRIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift repairs, и lift. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. ELEVATOR SERVICE SOC COOP A.R.L.

    Италия

    Предприятието ELEVATOR SERVICE SOC COOP A.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товаро-разтоварни мотокари, Издигане - техника, и Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв San Cataldo, Италия.

  3. VOLPE PIETRO VO.I.M.A.R.

    Италия

    Предприятието VOLPE PIETRO VO.I.M.A.R., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Електричество - строителни работи, Водноелектрически централи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. LIFT 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIFT 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Подемни платформи, Издигане - техника, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  5. ARGOWATT S.N.C. DI CARPENSANO GRAZIA & C.

    Италия

    Предприятието ARGOWATT S.N.C. DI CARPENSANO GRAZIA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматични врати и входен контрол, Товароподемници и строителни асансьори, Автоматични врати и входен контрол, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SANSONE LIFT S.A.S. DI GIUSEPPE E MARIA SANSONE

    Италия

    Предприятието SANSONE LIFT S.A.S. DI GIUSEPPE E MARIA SANSONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на escalators, и lifting platform. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. SAME ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAME ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  3. TECNOMAD

    Италия

    Предприятието TECNOMAD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Качествен контрол и сертификати, Проектантски бюра - ПГС, и Качествен контрол и сертификати. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. ANFUSO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANFUSO ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  5. EMATIC S.R.L.

    Италия

    Предприятието EMATIC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - софтуер, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Isola Delle Femmine, Италия.

  1. LETOASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието LETOASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Подемни платформи, Издигане - техника, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Milazzo, Италия.

  2. MAIF ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAIF ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

  1. OSMAR ASCENSORI S.A.S. DI PULEO VINCENZO & C.

    Италия

    Предприятието OSMAR ASCENSORI S.A.S. DI PULEO VINCENZO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Електричество - строителни работи, Водноелектрически централи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. MALTESE GIUSEPPE & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието MALTESE GIUSEPPE & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. FUTURA LIFT 2 SNC CORSALELEVATOR

    Италия

    Предприятието FUTURA LIFT 2 SNC CORSALELEVATOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. SICILIAN ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SICILIAN ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на prompt intervention, и lifts and hoists for the building trade. Седалището му е в/ъв Acquedolci, Италия.

  5. ELEVATORS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELEVATORS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  6. R.G.V. S.R.L.

    Италия

    Предприятието R.G.V. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Груб строеж, Издигане - техника, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  7. D'ARPA ASCENSORI DI MARCELLO D'ARPA S.A.S.

    Италия

    Предприятието D'ARPA ASCENSORI DI MARCELLO D'ARPA S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for institutions. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  8. SANFRATELLO

    Италия

    Предприятието SANFRATELLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for high-rise buildings. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

  1. MORABITO NUNZIO

    Италия

    Предприятието MORABITO NUNZIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Електродвигатели и части, Пожари - техника и инсталации за защита, и Електродвигатели и части. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. SB LIFT DI BAGLIESI SALVATORE

    Италия

    Предприятието SB LIFT DI BAGLIESI SALVATORE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for high-rise buildings, и lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв Partinico, Италия.

  3. BERTOLINO ASCENSORI DI BERTOLINO NICOLO'

    Италия

    Предприятието BERTOLINO ASCENSORI DI BERTOLINO NICOLO', e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Товароподемници и строителни асансьори, Издигане - техника, и Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. COSTANZA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието COSTANZA ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Palma Di Montechiaro, Италия.

  5. GRECO ELEVATORI S.A.S. DI GRECO ANTONINO & F

    Италия

    Предприятието GRECO ELEVATORI S.A.S. DI GRECO ANTONINO & F, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  6. M.G.F. ASCENSORI

    Италия

    Предприятието M.G.F. ASCENSORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на stair elevators, и lift. Седалището му е в/ъв Naso, Италия.

  7. PICCOLA SOCIETA' COOPERATIVA RAGUSA A.R.L.

    Италия

  8. EREDE FERRARA ASCENSORI DI FERRARA RANIERI LUCA

    Италия

  9. DITTA A.M.G. DI GUARINO SNC

    Италия

  10. UNILIFT DI GIACCHINO GIORGIO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно