• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияПеруджа и Умбрия
  1. GAGGIOLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GAGGIOLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gubbio, Италия.

  2. SE.AM

    Италия

    Предприятието SE.AM, e Производител, и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Метални мебели. Седалището му е в/ъв Castel Viscardo, Италия.

  3. T K F S.R.L. SEMPLIFICATA

    Италия

    Предприятието T K F S.R.L. SEMPLIFICATA, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Професионални кухни - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Terni, Италия.

  4. AZIENDA CARTARIA MODERNA DI GIACOMINI EMANUELE

    Италия

    Предприятието AZIENDA CARTARIA MODERNA DI GIACOMINI EMANUELE, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални домакински принадлежности, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Terni, Италия.

  5. DIVANIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIVANIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Салони, Машини за лъскане на обувки, Салони, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Terni, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TECNO SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNO SERVICE S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montecastrilli, Италия.

  2. ENNEGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENNEGI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв SPOLETO, Италия.

  3. ITALIANI S.R.L.

    Италия

  4. SOLINI MARCELLO S.R.L.

    Италия

  5. L.R.SERVICE DI PICCHIARELLI LEONARDO

    Италия

  1. MTA S.N.C. DI TURCHETTI & SCAPICCHI

    Италия

  2. TROTTA S.A.S.

    Италия

  1. ART ARREDO S.R.L.

    Италия