• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияПотенца и Базиликата
  1. TOTEM FOOD S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOTEM FOOD S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fior di latte mozzarella, frozen foods, foodstuffs export, и pizza with buffalo mozzarella. Седалището му е в/ъв Bernalda, Италия.

  2. CI.MAS SRLS

    Италия

    Предприятието CI.MAS SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gastronomic product. Седалището му е в/ъв Castelgrande, Италия.

  3. DISPENSA LUCANA

    Италия

    Предприятието DISPENSA LUCANA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brienza, Италия.

  4. LAURIA TARTUFI S.N.C.

    Италия

    Предприятието LAURIA TARTUFI S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffle pate', и truffles. Седалището му е в/ъв Marsicovetere, Италия.

  5. PANIFICIO CIARLY

    Италия

    Предприятието PANIFICIO CIARLY, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв * Selezionare *potenza, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BASILICARA

    Италия

    Предприятието BASILICARA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perticara, Италия.

  2. FRATANTUONO CONFEZIONI

    Италия

  3. INTERNATIONAL IMPORT EXPORT S.R.L.

    Италия

    Предприятието INTERNATIONAL IMPORT EXPORT S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pignola, Италия.