• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. FRANCO SRL

    Италия

    Предприятието FRANCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cervasca, Италия.

  2. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

    Италия

    Предприятието CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на turkey, guinea fowl, ducks, и capons. Седалището му е в/ъв Olevano Sul Tusciano, Италия.

  3. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

    Италия

    Предприятието COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на pheasant, и quails. Седалището му е в/ъв Acquafondata, Италия.

  4. PUNTO AGRI

    Италия

    Предприятието PUNTO AGRI, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Гъби, Поилки, diy items, Гъби, Поилки, и Poultry incubators and brooders. Седалището му е в/ъв Siano, Италия.

  5. EUROPOLL SRL

    Италия

    Предприятието EUROPOLL SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на capons, guinea fowl meat, poultry, и cockerel meat. Седалището му е в/ъв Caraglio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AVICOLA COLLEPIETRO S.N.C.

    Италия

    Предприятието AVICOLA COLLEPIETRO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на sale of pasteurized products and eggs. Седалището му е в/ъв Mosciano Sant'angelo, Италия.

  2. ANTICA FATTORIA LA MIGNOLA

    Италия

    Предприятието ANTICA FATTORIA LA MIGNOLA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Corazzano - San Miniato, Италия.

  3. LA QUAGLIA SARDA S.S DI LOI MARCELLO

    Италия

    Предприятието LA QUAGLIA SARDA S.S DI LOI MARCELLO, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на poultry meat, и young cocks. Седалището му е в/ъв Villagrande Strisaili, Италия.

  4. SANFELICE S.P.A.

    Италия

    Предприятието SANFELICE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Gadesco Pieve Delmona, Италия.

  5. ALLEVAMENTO LA COSTA

    Италия

    Предприятието ALLEVAMENTO LA COSTA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit, и poultry. Седалището му е в/ъв Lomazzo, Италия.

  1. TABEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието TABEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Guastalla, Италия.

  2. MODICANA MANGIMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODICANA MANGIMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Смески за добитък и домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  1. LANDOLFO

    Италия

    Предприятието LANDOLFO, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Casal Di Principe, Италия.

  2. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

    Италия

    Предприятието ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Carceri, Италия.

  3. EMPORIO AVICOLO SNC

    Италия

    Предприятието EMPORIO AVICOLO SNC, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на chicks. Седалището му е в/ъв Sovizzo, Италия.

  4. IL POLLO VENETO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IL POLLO VENETO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Zimella, Италия.

  5. MALOCCO VITTORIO & FIGLI (S.P.A.)

    Италия

    Предприятието MALOCCO VITTORIO & FIGLI (S.P.A.), e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Torre Di Mosto (VE), Италия.

  6. CHICK FARM EUROPE SOCIETA' AGRICOLA A R.L.

    Италия

  7. TUMIATTI

    Италия

  8. SPAZZINI CARLO

    Италия

  1. PRETTO MARIANO

    Италия

  2. AVIMOLISE - SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

  3. VISEGNA AZIENDA AGRICOLA DI MONTANARI ADRIANO E F.LLI (S.N.C.)

    Италия

  4. SOCIETA' AVICOLA TERAMANA S.R.L.

    Италия

  5. FA.MA.AR.CO. S.P.A.

    Италия

  6. MUSSANO FIORELLA

    Италия

  7. -

    Италия

  8. COOPERZOO

    Италия

  9. F.LLI FRANCESCHINA S.S.

    Италия

  10. AZIENDA AGRICOLA AGLIETTO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Производител - Италия

Брой резултати

72 Фирми