• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Италия

Италия
  1. FRANCO SRL

    Италия

    Предприятието FRANCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cervasca, Италия.

  2. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

    Италия

    Предприятието CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на turkey, guinea fowl, ducks, и capons. Седалището му е в/ъв Olevano Sul Tusciano, Италия.

  3. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

    Италия

    Предприятието COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на pheasant, и quails. Седалището му е в/ъв Acquafondata, Италия.

  4. PUNTO AGRI

    Италия

    Предприятието PUNTO AGRI, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Гъби, Поилки, diy items, Гъби, Поилки, и Poultry incubators and brooders. Седалището му е в/ъв Siano, Италия.

  5. EUROPOLL SRL

    Италия

    Предприятието EUROPOLL SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на capons, guinea fowl meat, poultry, и cockerel meat. Седалището му е в/ъв Caraglio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. POSTA DEL FALCO

    Италия

    Предприятието POSTA DEL FALCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на venues for shows and events, и guided tours. Седалището му е в/ъв Manfredonia, Италия.

  2. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

    Италия

    Предприятието QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Malo, Италия.

  3. ALLEVAMENTO LA COSTA

    Италия

    Предприятието ALLEVAMENTO LA COSTA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit, и poultry. Седалището му е в/ъв Lomazzo, Италия.

  4. ECO-SOL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECO-SOL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Качествен контрол и сертификати, Околна среда - услуги, Качествен контрол и сертификати, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Sannazzaro De' Burgondi, Италия.

  5. PIGORINI LUCIANO

    Италия

    Предприятието PIGORINI LUCIANO, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Житни растения и зърнени храни, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв San Giorgio Piacentino, Италия.

  1. TABEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието TABEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Guastalla, Италия.

  2. AVICOLA COLLEPIETRO S.N.C.

    Италия

    Предприятието AVICOLA COLLEPIETRO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на sale of pasteurized products and eggs. Седалището му е в/ъв Mosciano Sant'angelo, Италия.

  1. LA QUAGLIA SARDA S.S DI LOI MARCELLO

    Италия

    Предприятието LA QUAGLIA SARDA S.S DI LOI MARCELLO, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на poultry meat, и young cocks. Седалището му е в/ъв Villagrande Strisaili, Италия.

  2. PAVESELLO S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAVESELLO S.R.L., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Pinarolo Po, Италия.

  3. ANTICA FATTORIA LA MIGNOLA

    Италия

    Предприятието ANTICA FATTORIA LA MIGNOLA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Corazzano - San Miniato, Италия.

  4. SANFELICE S.P.A.

    Италия

    Предприятието SANFELICE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Gadesco Pieve Delmona, Италия.

  5. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

    Италия

    Предприятието ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Credaro, Италия.

  6. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

    Италия

    Предприятието AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Rivarolo Mantovano, Италия.

  7. EUREKA SRL

    Италия

    Предприятието EUREKA SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на concrete. Седалището му е в/ъв Cerva, Италия.

  8. GIORGIO FRATELLI

    Италия

    Предприятието GIORGIO FRATELLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  1. COVATOIO DAUNIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието COVATOIO DAUNIA S.A.S., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Плодове. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

  2. EMPORIO AVICOLO SNC

    Италия

    Предприятието EMPORIO AVICOLO SNC, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на chicks. Седалището му е в/ъв Sovizzo, Италия.

  3. MORESSI CARNI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MORESSI CARNI S.R.L., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  4. MODICANA MANGIMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODICANA MANGIMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Смески за добитък и домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  5. FRESCHINI SIMONA

    Италия

    Предприятието FRESCHINI SIMONA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Жълтъци, течни и на прах, Семейство кокошкови, и Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

  6. FLORIDA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLORIDA S.R.L., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Cappella Cantone, Италия.

  7. SO.GE.M.I.

    Италия

    Предприятието SO.GE.M.I., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, technical consultants in logistics and warehouse management, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. F.LLI MANGANO ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието F.LLI MANGANO ( S.N.C. ), и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Riposto, Италия.

  9. SOCIETA' AGRICOLA MONIZZA GIOVANNI E FIGLI ARMANDO ED ALESSANDRO S.S.

    Италия

    Предприятието SOCIETA' AGRICOLA MONIZZA GIOVANNI E FIGLI ARMANDO ED ALESSANDRO S.S., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Isorella, Италия.

  10. STELLA VITTORIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието STELLA VITTORIA S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Италия

Брой резултати

322 Фирми