• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. TESSITURA TOSCANA TELERIE

    Италия

    Предприятието TESSITURA TOSCANA TELERIE, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Sesto Fiorentino, Италия.

  2. C.A.M.

    Италия

    Предприятието C.A.M., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. TOP MIND

    Италия

    Предприятието TOP MIND, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на merinos wool items, и manufacture of mattresses. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. B2 TRAPUNTE S.R.L.

    Италия

    Предприятието B2 TRAPUNTE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на quilts, mats, Cotton cushion manufacturer, и sheets. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. FRATELLI CIARAMELLI S.N.C

    Италия

    Предприятието FRATELLI CIARAMELLI S.N.C, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на plaids, blankets, и flameproof covers. Седалището му е в/ъв San Giorgio A Colonica Prato, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PIUME E PIUME TRAPUNTIFICIO

    Италия

    Предприятието PIUME E PIUME TRAPUNTIFICIO, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Пера, пух и други пълнежи, down bedspread, quilts, и Пера, пух и други пълнежи. Седалището му е в/ъв Matino, Италия.

  2. M.I.C.E.T. LANIFICIO PASTORE SRL

    Италия

    Предприятието M.I.C.E.T. LANIFICIO PASTORE SRL, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на flameproof covers, anoraks, и quilt covers. Седалището му е в/ъв Leffe, Италия.

  3. CALEFFI S.P.A.

    Италия

    Предприятието CALEFFI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Спални чували. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Търговски централи, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Viadana, Италия.

  4. ENNEREV MATERASSI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ENNEREV MATERASSI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци и материи за пълнене - машини, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци и материи за пълнене - машини. Седалището му е в/ъв Volpago Del Montello, Италия.

  5. MABOTEX

    Италия

    Предприятието MABOTEX, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Спални чували, blankets, и Спални чували. Седалището му е в/ъв Leffe, Италия.

  1. COMFORT S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMFORT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. B & T S.P.A.

    Италия

    Предприятието B & T S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Принадлежности за матраци и дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Принадлежности за матраци и дюшеци. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

  1. MISFLEX 2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието MISFLEX 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Салони, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Салони. Седалището му е в/ъв Garaguso, Италия.

  2. LINEA EMMETI SNC

    Италия

    Предприятието LINEA EMMETI SNC, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на plaids, и wool-silk scarf. Седалището му е в/ъв La Briglia Vaiano, Италия.

  3. LEGARFLEX

    Италия

    Предприятието LEGARFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Pontida, Италия.

  4. BATTIFLEX

    Италия

    Предприятието BATTIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Spilimbergo, Италия.

  5. CARDINETTI TRAPUNTIFICIO

    Италия

    Предприятието CARDINETTI TRAPUNTIFICIO, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Матраци, Легла, матраци и дюшеци, и Матраци. Седалището му е в/ъв Cerea, Италия.

  6. MASTRO RAPHAEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASTRO RAPHAEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Spoleto, Италия.

  7. TRAPUNTIFICIO CANTURINO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRAPUNTIFICIO CANTURINO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Пердета, Домашно бельо, и Пердета. Седалището му е в/ъв Cantu', Италия.

  8. FRATELLI RANUCCI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRATELLI RANUCCI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Легла, матраци и дюшеци, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

  1. IMAFLEX

    Италия

    Предприятието IMAFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Campodarsego, Италия.

  2. FORNASIER

    Италия

    Предприятието FORNASIER, e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Cornuda, Италия.

  3. AIR MASK DI CIPRIANI GIANFRANCO E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието AIR MASK DI CIPRIANI GIANFRANCO E C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Околна среда - услуги, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

  4. REL S.A.S. DI RAPUANO VINCENZO E C.

    Италия

    Предприятието REL S.A.S. DI RAPUANO VINCENZO E C., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Ariccia, Италия.

  5. RENTEX

    Италия

    Предприятието RENTEX, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Спални чували, linen, и Спални чували. Седалището му е в/ъв Solbiate Olona, Италия.

  6. SANFLEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANFLEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Santeramo In Colle, Италия.

  7. ALBIFLEX

    Италия

    Предприятието ALBIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Gaiarine, Италия.

  8. CONF.A.R.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONF.A.R.T. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Детски и бебешки дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  9. DORSAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието DORSAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Tarzo, Италия.

  10. GIUNCHI ROBERTO

    Италия

    Предприятието GIUNCHI ROBERTO, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки - Производител - Италия

Брой резултати

227 Фирми