• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки - Италия

Италия
  1. TESSITURA TOSCANA TELERIE

    Италия

    Предприятието TESSITURA TOSCANA TELERIE, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Sesto Fiorentino, Италия.

  2. C.A.M.

    Италия

    Предприятието C.A.M., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. B2 TRAPUNTE S.R.L.

    Италия

    Предприятието B2 TRAPUNTE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на quilts, mats, Cotton cushion manufacturer, и sheets. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. TOP MIND

    Италия

    Предприятието TOP MIND, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на merinos wool items, и manufacture of mattresses. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. M.I.C.E.T. LANIFICIO PASTORE SRL

    Италия

    Предприятието M.I.C.E.T. LANIFICIO PASTORE SRL, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на flameproof covers, anoraks, и quilt covers. Седалището му е в/ъв Leffe, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PIUME E PIUME TRAPUNTIFICIO

    Италия

    Предприятието PIUME E PIUME TRAPUNTIFICIO, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Пера, пух и други пълнежи, down bedspread, quilts, и Пера, пух и други пълнежи. Седалището му е в/ъв Matino, Италия.

  2. IDEA TESSILE DI PAOLO MARIA

    Италия

    Предприятието IDEA TESSILE DI PAOLO MARIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Carmiano, Италия.

  3. FRATELLI CIARAMELLI S.N.C

    Италия

    Предприятието FRATELLI CIARAMELLI S.N.C, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на plaids, blankets, и flameproof covers. Седалището му е в/ъв San Giorgio A Colonica Prato, Италия.

  4. TRAPUNTIFICIO CANTURINO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRAPUNTIFICIO CANTURINO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Пердета, Домашно бельо, и Пердета. Седалището му е в/ъв Cantu', Италия.

  5. CONF.A.R.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONF.A.R.T. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Детски и бебешки дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. BATTIFLEX

    Италия

    Предприятието BATTIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Spilimbergo, Италия.

  2. MINARDI INDUSTRIES S.R.L.

    Италия

    Предприятието MINARDI INDUSTRIES S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

  1. TEXGAL

    Италия

    Предприятието TEXGAL, e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Leffe, Италия.

  2. A.F.G. IMBOTTITI S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.F.G. IMBOTTITI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Montecorvino Pugliano, Италия.

  3. ANERI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Италия

    Предприятието ANERI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  4. GIUNCHI ROBERTO

    Италия

    Предприятието GIUNCHI ROBERTO, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

  5. TESSILARTE DI MARTINETTI PAOLA

    Италия

    Предприятието TESSILARTE DI MARTINETTI PAOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  6. DOIMO MATERASSI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DOIMO MATERASSI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Volpago Del Montello, Италия.

  7. SVAD DONDI S.P.A.

    Италия

    Предприятието SVAD DONDI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Viadana, Италия.

  8. TORRI LANA 1885 S.R.L.

    Италия

    Предприятието TORRI LANA 1885 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Спални чували, blankets, и Спални чували. Седалището му е в/ъв Gandino, Италия.

  1. B & T S.P.A.

    Италия

    Предприятието B & T S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Принадлежности за матраци и дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Принадлежности за матраци и дюшеци. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

  2. SOGNIFLEX SOGNIFLEX

    Италия

    Предприятието SOGNIFLEX SOGNIFLEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Massa, Италия.

  3. GALTEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието GALTEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  4. DONADEO FRATELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DONADEO FRATELLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Oggiono, Италия.

  5. CONFEZIONI GIULIANA

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI GIULIANA, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Gandellino, Италия.

  6. MABOTEX

    Италия

    Предприятието MABOTEX, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Спални чували, blankets, и Спални чували. Седалището му е в/ъв Leffe, Италия.

  7. TEXCAR SRL

    Италия

    Предприятието TEXCAR SRL, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Leffe, Италия.

  8. MASTRO RAPHAEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASTRO RAPHAEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Spoleto, Италия.

  9. STELMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието STELMAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  10. LEGARFLEX

    Италия

    Предприятието LEGARFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Pontida, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки - Италия

Брой резултати

570 Фирми