• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. MIDA TESSILE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието MIDA TESSILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Мода - стилисти, Тъкани, Пуловери, Мъжки дрехи, Трикотаж, Текстил - внос-износ, knitwear factory, и custom knitwear. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  2. GTSINC PRIVATE LIMITED - ITALY- BRANCH

    Италия

    Предприятието GTSINC PRIVATE LIMITED - ITALY- BRANCH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тениски, polo shirts, fleeced fabrics, boys' t-shirts, и Тениски. Седалището му е в/ъв Lucera, Италия.

  3. FILATI ANNA SRL

    Италия

    Предприятието FILATI ANNA SRL, e Производител, и работи в сферата на Вълна - нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Вълна - влакна, Изкуствени и синтетични нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Текстил - внос-износ, Вълна - влакна, Изкуствени и синтетични нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zero Branco, Италия.

  4. ARETINA TESSILE IMPORT-EXPORT SRL

    Италия

    Предприятието ARETINA TESSILE IMPORT-EXPORT SRL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fabric and textile product coupling, cotton linens, sizing fabrics and textile products, и whispered interpretation. Седалището му е в/ъв Subbiano, Италия.

  5. MONDOSCARPE DI SALVATORE GAUDINO

    Италия

    Предприятието MONDOSCARPE DI SALVATORE GAUDINO, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GIGACREATIONS

    Италия

    Предприятието GIGACREATIONS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gruaro, Италия.

  2. TEXTONNIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието TEXTONNIA S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato (Po), Италия.

  3. MORSHED SHAMIM

    Италия

    Предприятието MORSHED SHAMIM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

  4. ZAMAN FASHIONWEARS LTD

    Италия

    Предприятието ZAMAN FASHIONWEARS LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Работно и предпазно облекло, и men's jeans. Седалището му е в/ъв Monfalcone, Италия.

  5. GRUPPO DI FRAIA DOMENICO

    Италия

    Предприятието GRUPPO DI FRAIA DOMENICO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Clothes - recovery and recycling. Седалището му е в/ъв Carinaro, Италия.

  1. DEMATEX ENTERPRISE SRL

    Италия

    Предприятието DEMATEX ENTERPRISE SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на exclusive garments. Седалището му е в/ъв Casarano, Италия.

  2. ITALTEX DI MARELLI MATTIA

    Италия

    Предприятието ITALTEX DI MARELLI MATTIA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Gallarate, Италия.

  1. D.I.D. S.R.L.

    Италия

    Предприятието D.I.D. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scafati (SA), Италия.

  2. B WOOL SRL

    Италия

    Предприятието B WOOL SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. MITUMBA TEX

    Италия

    Предприятието MITUMBA TEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и rags for industry. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  4. ABITIFICIO SRL

    Италия

    Предприятието ABITIFICIO SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vicenza (Vi), Италия.

  5. CONFEZIONI UNOELLE

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI UNOELLE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bisceglie (Ba), Италия.

  6. DINO BI (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието DINO BI (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cardano Al Campo (Va), Италия.

  7. CONFEZIONI DANIELA (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI DANIELA (S.N.C.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato (po), Италия.

  8. FORALL CONFEZIONI (S.P.A.)

    Италия

    Предприятието FORALL CONFEZIONI (S.P.A.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano (Mi), Италия.

  1. IDEA MODE (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IDEA MODE (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cannara (Pg), Италия.

  2. NUOVA TECNICA DI DONDI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието NUOVA TECNICA DI DONDI ALESSANDRO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bondeno (FE), Италия.

  3. CONSORZIO LIGURIA

    Италия

  4. P.M.T. CONFEZIONI DI PATI MARIA TERESA

    Италия

  5. CONFEZIONI MARIAGRAZIA

    Италия

  6. F. & C. VALENTE DI LUSI VALENTE & C. SNC

    Италия

  7. BLU SRL

    Италия

  8. EQUIPAGE DI EVA GIUSEPPE VIOLI & C. (S.N.C.)

    Италия

  9. OLIVA

    Италия

  10. GIEFFE DI CONTRERAS LIMA YAHISKA NADESHDA

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - внос-износ - Производител - Италия

Брой резултати

138 Фирми