• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Разпространител - Италия

ИталияРазпространител
  1. OLTRESOLE SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието OLTRESOLE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Плодове с ядки, Житни растения и зърнени храни, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Плодове с ядки, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Forlì, Италия.

  2. GOBBO S.R.L.

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието GOBBO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Veronella, Италия.

  3. 100% ITALIA INTERNATIONAL TRADE SRL

    Италия

    Предприятието 100% ITALIA INTERNATIONAL TRADE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wines, и body solarium. Седалището му е в/ъв Agropoli, Италия.

  4. GILLI SRL

    Италия

    Предприятието GILLI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебни и сладкарски изделия, sliced bread, spelt wheat bread, Хлебни и сладкарски изделия, и rye bread. Седалището му е в/ъв Pineta-Laives, Италия.

  5. AL BACIO

    Италия

    Предприятието AL BACIO, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ONLY SICILIAN FOOD

    Италия

    Предприятието ONLY SICILIAN FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, sauces, sauces and seasonings, home-made beer, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  2. MARCO CROCE IMPORT EXOORT-COFFITALY

    Италия

    Предприятието MARCO CROCE IMPORT EXOORT-COFFITALY, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Capisrrello, Италия.

  3. ONLY SICILIAN FOOD - SICILY EXCELLENCES

    Италия

    Предприятието ONLY SICILIAN FOOD - SICILY EXCELLENCES, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food salt, и home-made beer. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. AL PECCATO DI GOLA SRL

    Италия

    Предприятието AL PECCATO DI GOLA SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food / beverages - wholesale and retail, и cheese. Седалището му е в/ъв Villa Cortese, Италия.

  5. FC FOOD SRL

    Италия

    Предприятието FC FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  1. BELL ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието BELL ITALIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale detergents, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  2. ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA

    Италия

    Предприятието ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sheep's cheese. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  1. LA SORTICULA DI EFISIO CABRAS

    Италия

    Предприятието LA SORTICULA DI EFISIO CABRAS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sardinian wines, и sheep's cheese. Седалището му е в/ъв Bessude, Италия.

  2. MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP

    Италия

    Предприятието MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, cheese and dairy plants, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Nicola La Strada, Италия.

  3. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

    Италия

    Предприятието GLOBAL TRADING COMPANY SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, wholesale fresh meats, Говеждо - пресни меса, dressed pork products, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. ELLENIKÀ S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELLENIKÀ S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. SICILIAEXPORT.COM

    Италия

    Предприятието SICILIAEXPORT.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food / beverages - wholesale and retail, sauces and seasonings, olive oil, и preserved foodstuffs. Седалището му е в/ъв Partinico, Италия.

  6. COPPOLA FOODS

    Италия

    Предприятието COPPOLA FOODS, e Разпространител, и работи в сферата на Сосове. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Зехтин, Хранeнe - внос-износ, canned tomatoes, Зехтин, и risotto. Седалището му е в/ъв Mercato San Severino, Италия.

  7. NORBALAT SRL

    Италия

    Предприятието NORBALAT SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of dairy products, butter, и burrata cheese. Седалището му е в/ъв Conversano, Италия.

  8. AG.CON S.R.L

    Италия

    Предприятието AG.CON S.R.L, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pre-packed salads. Седалището му е в/ъв Vibo Valentia, Италия.

  1. BLIFE SRL

    Италия

    Предприятието BLIFE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic fruit, и wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  2. COLONIAL SUD SPA

    Италия

    Предприятието COLONIAL SUD SPA, e Разпространител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, snacks, pastries for breakfast, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arzano, Италия.

  3. I CAPRICCI DEL VULCANO

    Италия

    Предприятието I CAPRICCI DEL VULCANO, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на regional and typical food products. Седалището му е в/ъв Bronte, Италия.

  4. NEW GLOBAL SYSTEM

    Италия

    Предприятието NEW GLOBAL SYSTEM, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  5. DARAM SRL

    Италия

    Предприятието DARAM SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale meats, frozen fish export, и food products. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  6. PRODOTTI SPAGNOLI

    Италия

    Предприятието PRODOTTI SPAGNOLI, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spanish ham. Седалището му е в/ъв Novate Milanese, Италия.

  7. CASTIGLIONE GIOVANNI BATTISTA

    Италия

    Предприятието CASTIGLIONE GIOVANNI BATTISTA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Destruction of foodstuffs, и porcino mushroom (edible boletus). Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  8. PESTOERESTO

    Италия

    Предприятието PESTOERESTO, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Francavilla Al Mare, Италия.

  9. PUGLIA EAT

    Италия

    Предприятието PUGLIA EAT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и almonds. Седалището му е в/ъв S.spirito Di Bari, Италия.

  10. WILD ITALY TARTUFI

    Италия

    Предприятието WILD ITALY TARTUFI, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffles. Седалището му е в/ъв Spoleto, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Разпространител - Италия

Брой резултати

118 Фирми