• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияРим и ЛациоАгент/Представител
  1. DANIELE AQUILANTI

    Италия

    Предприятието DANIELE AQUILANTI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, pasta, и olive oil. Седалището му е в/ъв Guidonia Montecelio, Италия.

  2. GALANTE FOOD

    Италия

    Предприятието GALANTE FOOD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ham export, foodstuffs export, и cooked meats export. Седалището му е в/ъв Alatri, Италия.

  3. FRANCO CASTAGNINO

    Италия

    Предприятието FRANCO CASTAGNINO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of roasted coffee and related products, и import of foodstuffs. Седалището му е в/ъв Sutri(vt), Италия.

  4. INTERNATIONAL FOOD BROKER AGENCY DI MONTARULI MAURO

    Италия

    Предприятието INTERNATIONAL FOOD BROKER AGENCY DI MONTARULI MAURO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Civitavecchia, Италия.

  5. AD MAIORA FOOD BROKER

    Италия

    Предприятието AD MAIORA FOOD BROKER, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

5 Фирми